Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 10:59

Θοδωρής Μάμμος, η μεγάλη επιστροφή…

Είναι έμπειρος, ιδιαίτερα αυστηρός, φωνακλάς, μα πάνω από όλα πεισματάρης, αλλά και πολύ ευαίσθητος με τις μικρές ηλικίες.

mam_4.jpg

Έπειτα από την …βαριά τιμωρία που του επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚ Κυκλάδων για εξύβριση διαιτητών και λοιπών μελών στο φάιναλ φορ των παίδων που διεξήχθη στην Σαντορίνη με ποινή προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του ως προπονητής του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λ.π.) σε  οποιοδήποτε τμήμα του σωματείου, διάρκειας τεσσάρων –αγωνιστικών – μηνών, ο Θοδωρής Μάμμος επιστρέφει στον πάγκο των Απεραθειτών, αφού η ποινή του έληξε…

mam_6.jpg

Ο Θεσσαλός τεχνικός που παρακολουθούσε μακριά από τον πάγκο της ομάδας του, τις προσπάθειες των παικτών του, τόσο στην σειρά της τελικής φάσης της περασμένης σεζόν όπου η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της ΕΣΚ Κυκλάδων, όσο και στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική στο κλειστό του δήμου Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, ήταν αναγκασμένος να βρίσκεται κοντά στην κερκίδα και να μεταφέρει τις οδηγίες  μέσω του Γιώργου Χάρου, που εκτελούσε χρέη αγγελιοφόρου προς τον Μάριο Ονάσογλου που εκτελούσε χρέη προπονητή.

mam_2.jpg

Μια κατάσταση που σαφώς έχει κουράσει τον Μάμμο, αλλά πλέον μπορεί να νιώθει ως λιοντάρι έξω από το κλουβί του συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του με επιτυχία όπως τα προηγούμενα χρόνια στους Κεραυνό Λάρισας (Α’ ΕΣΚΑΘ), ΕΑ Λάρισας (Γ’ εθνική) ΓΣ Αμπελώνα (Α’ ΕΣΚΑΘ), Φοίβο Γιαννούλης (Α’ ΕΣΚΑΘ), ΓΣ Λάρισας (υπεύθυνος ακαδημιών), Τιτάνες Παλαμά (Β’ εθνική) και Αρκαδικό (Α2, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Διαμαντάκου στο ανδρικό τμήμα).

«Είναι άσχημο συναίσθημα να θέλεις να βοηθήσεις τις ομάδες που κάνεις προπόνηση και να μην μπορείς να είσαι στον πάγκο για να τις κοουτσάρεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μάμμος στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε για την ποινή που του είχε επιβληθεί: «Νοιώθω ακόμη μέσα μου αδικία στο πρόσωπό μου γιατί θεωρώ πως η τιμωρία μου ήταν καταφορά εξοντωτική και άδικη... Κινδύνεψα να χάσω την δουλειά μου με αυτήν την τιμωρία. Τέσσερις μήνες αγωνιστικής τιμωρίας εκτιμώ πως δεν υπάρχει πουθενά... Ο λόγος; Εξύβριση διαιτητών και άρνηση εξόδου από το γήπεδο».

mam_3.jpg

Η …ταλαιπωρία του Μάμμου τελείωσε και πλέον ο “Ρόι”, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι πολύ καλοί του φίλοι και οι πρώην συμπαίκτες του στη Λάρισα επιστρέφει στην άκρη του πάγκου του ΑΠΑΣ. Σε μία αγωνιστική σεζόν που ήδη έχει ξεκινήσει και τα αγωνιστικά τμήματα των Απεραθειτών σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο ρίχνονται στη μάχη των εκάστοτε πρωταθλημάτων. Πως βλέπει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου της ορεινής Νάξου και τι προβλέπει για τη συνέχεια; Ο Μάμμος τονίζει:

«Στα περισσότερα τμήματα χάσαμε κι ελπίζουμε σε ανάκαμψη. Δίχως να θέλω να πω πως φταίει η μη παρουσία μου στον πάγκο, φταίνε πολλά άλλα πράγματα κι όχι μόνο ο προπονητής που κάθεται στον πάγκο. Λίγες προπονήσεις, συγκέντρωση αθλητών, ελλείψεις αθλητών και μην ξεχνάμε το σημαντικότερο. Πως και οι αντίπαλοι μπάσκετ παίζουν».

mam_5.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares