Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 20:28

Οι ''αμφιλεγόμενες'' ποινές που επέβαλε η ΕΣΚ Κυκλάδων

Στην δημοσιότητα δόθηκαν πριν λίγο οι ποινές που επέβαλε το αρμόδιο όργανο της ΕΣΚ Κυκλάδων, όπου μεταξύ άλλων είχαμε την τιμωρία με 45 ημέρες στέρησης των δικαιωμάτων του προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του Πανναξιακού, κ. Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου.

Η τιμωρία αφορά την αποβολή του στο ματς του εφηβικού της ομάδας της Νάξου με αντίπαλο τον Μαρπησσαϊκό πριν από δύο εβδομάδες στο κλειστό της Μάρπησσας, όπου υπήρξε έντονη λεκτική επίθεση στον διαιτητή του αγώνα και το φύλλο αγώνα ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικό, πράγμα που δεν «μεταφράστηκε» με νηφαλιότητα στην απόφαση της επιτροπής της ΕΣΚ κυκλάδων, για την οποία υπάρχουν πολλές ενστάσεις για τον τρόπο που λαμβάνει τις αποφάσεις της.

Από εκεί και πέρα έχουμε την τιμωρία με μία αγωνιστική στους αθλητές, Καλογιέρι Αλέξανδρο του Α.Ο. Άνδρου και Βαμβακούση Αριστείδη του Α.Ο. Άρη Σύρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων:

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , επιβάλλει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 84,  83 και 65  του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., στον προπονητή κ. Παπαβασιλείου Κωνσταντίνο, προπονητή του Πανναξιακός ΑΟΝ. ποινή στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του διάρκειας σαρανταπέντε ημερών. Συνεκτιμήθηκε η απολογία  και η προηγούμενη συμπεριφορά που έχει επιδείξει και επιβλήθηκε ποινή μειωμένη . Η ποινή κατά το άρθρο 88 ισχύει από 8-11-2018.

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , λαμβανομένης υπόψη της απολογίας του αθλητή , επιβάλλει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 63 παρ. 1  του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., στον αθλητή κ. Καλογιέρι Αλέξανδρο, αθλητή Α.Ο. Άνδρου ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας. Η προβλεπόμενη για την παράβαση ποινή σύμφωνα με το άρθρο 63 ήταν δύο αγωνιστικές αλλά συνεκτιμήθηκε η απολογία του αθλητή  και η προηγούμενη συμπεριφορά που έχει επιδείξει κατά το άρθρο 60 και επιβλήθηκε ποινή μειωμένη. Η ποινή κατά το άρθρο 74 ισχύει από την επόμενη του αγώνα για τον οποίο τιμωρήθηκε.

Το πειθαρχικό όργανο του Δ.Σ. της Ε.Σ.Κ.Κ. , λαμβανομένης υπόψη της απολογίας του αθλητή , επιβάλλει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 63 παρ. 1  του κανονισμού της Ε.Ο.Κ., στον αθλητή κ. Βαμβακούση Αριστείδη, αθλητή Α.Ο. Άρης Σύρου ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας. Η προβλεπόμενη για την παράβαση ποινή σύμφωνα με το άρθρο 63 ήταν δύο αγωνιστικές αλλά συνεκτιμήθηκε η απολογία του αθλητή  και η προηγούμενη συμπεριφορά που έχει επιδείξει κατά το άρθρο 60 και επιβλήθηκε ποινή μειωμένη. Η ποινή κατά το άρθρο 74 ισχύει από την επόμενη του αγώνα για τον οποίο τιμωρήθηκε.

Δείτε απλά το βίντεο της αναμέτρησης (13:40) και κρίνετε... Μια εικόνα άλλωστε αξίζει όσο χίλιες λέξεις!

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares