Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 21:30

Ακάθεκτος ο Περιστεριώνας Τήνου, πέρασε από τη Σύρο, 32-69 τον Άρη για το παιδικό

Την αήττητη πορεία του στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων διατήρησε ο Περιστεριώνας.

2per.jpg

Η ομάδα της Τήνου πέρασε νικηφόρα από την Σύρο, όπου το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου κέρδισε με σκορ 32-69 τον τοπικό Άρη στο “Δημήτριος Βικέλας” της Ερμούπολης και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το απόλυτο σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι του Λευτέρη Λαζαρίνου, χωρίς την παρουσία του τιμωρημένου από το πειθαρχικό όργανο του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΚ, του Αριστείδη Βαμβακούση γνώρισαν την τρίτη τους ήττα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

3per.jpg

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει με διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Στην επανάληψη, οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη με πίεση σε όλο το γήπεδο κι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον την κούραση των Συριανών, αφού συμμετείχαν έξι παίκτες από το παιδικό κι έξι από τις ακαδημίες, ξέφυγαν στο σκορ και έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

5per.jpg

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ: ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ!

Ενοχλημένος φάνηκε από την παρουσία των …προπονητών της εξέδρας ο Λευτέρης Λαζαρίνος. Ο νεαρός τεχνικός του Άρη Σύρου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Περιστεριώνα στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά τονίζοντας πως: «Λούζερ είναι όποιος δεν προσπαθεί καν και παραιτείται πριν καν προσπαθήσει. Εμείς ξέρουμε πάρα πολύ καλά τι κάνουμε και πως δουλεύουμε στις προπονήσεις μας. Ώρες ατελείωτες με γέλια, προβληματισμούς, ήττες, νίκες». Και κατέληξε στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να ενώνει με τη φωνή του σε κάθε παιχνίδι και να φωνάζει “Άρης”. Αυτό έχουν ανάγκη οι αθλητές κι όχι τους προπονητές της εξέδρας».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Καλπακίδου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 6-6, 14-21 (ημίχρονο), 26-48, 32-69.

ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Λευτ. Λαζαρίνος): Κοπανιτσάνος 4, Μάγειρας, Κολσούζογλου Κ. 12 (1), Νταβελάκης, Φακής, Γλύκας, Καπέλας, Κωνσταντίνου 6, Πλούμπι, Κολσούζογλου Β. Μόρκος 10, Τομαής.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ (Αντ. Βιδάλης): Βιδάλης 19, Καμολίνος 4, Πάντζι 4, Ανδριώτης, Χάλαρης 2, Χαρικιόπουλος, Μπον Σαβ., Σπέντζαρης 10, Δεσύπρης 1, Τσουλχάι 6, Μπον Νικ. 10, Τζες 13.

4per.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares