Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 21:00

Πήρε το τοπικό ντέρμπι κι έπιασε κορυφή ο Μαρπησσαϊκός

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Β’ ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων …σκαρφάλωσε ο Μαρπησσαϊκός.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μουρογιάννη επικράτησε με σκορ 72-54 του ΑΟ Πάρου στο τοπικό ντέρμπι του νησιού το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου και έκανε το τρία στα τρία τη φετινή σεζόν φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

1_ames_aop_e0639.jpg

Παιχνίδι ουσιαστικά δύο ταχυτήτων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του κλειστού της Μάρπησσας. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες πάλεψαν επί ίσοις όροις, με τους τυπικά γηπεδούχους παίκτες του Μαρπησσαϊκού να είναι λίγο καλύτεροι των αντιπάλων τους. Προς το τέλος, όμως, του δεύτερου δεκαλέπτου με πολύ καλή και πιεστική άμυνα ο ΑΟΠ επέστρεψε στο παιχνίδι και μείωσε την διαφορά στους επτά (34-27) με το τέλος του ημιχρόνου.

Η εικόνα άλλαξε άρδην για τους παίκτες του Θοδωρή Καζακίδη. Απανωτά λάθη και δυστοκία στην επίθεση έδωσαν το έναυσμα στους παίκτες του Μαρπησσαϊκού, οι οποίοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι να ξεφύγουν στο σκορ και να πάρουν μία ευρεία νίκη, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους σε μία ακόμη ήττα, την τέταρτη τη φετινή σεζόν σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, προς το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ όλα είχαν κριθεί ο Βαγγέλης Μουρογιάννης έδωσε την ευκαιρία να ρίξει στο παρκέ όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να πάρουν ανάσες οι υπόλοιποι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δ. Θεοδοσίου, Αγ. Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 34-27 (ημίχρονο), 54-39, 72-54.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Ρούσσος, Χαλιάς, Ρίνι, Μπουραντάς 2, Μελανίτης, Λουκής 17 (4), Ζωντανός 12, Γεωργίτσος 6, Μπαλιός 25 (1), Αρκουλής 2, Πετρόπουλος 8.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Θοδ. Καζακίδης): Λαβδάς 7, Αλιπραντής 6, Μπομποτάς, Δρόσος, Θωμόπουλος, Μοστράτος 7 (2), Μυτιληναίος 9 (1), Πολυχρονόπουλος 7, Βιώνης 18.

3_ames_aop_66198.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares