Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 14:45

Ο υπεύθυνος της ΑΕΚ BC Academy-Dragan Sakota Ν. Μουρατίδης στη Σύρο [pics]

Ένα εποικοδομητικό από όλες τις πλευρές διήμερο ήταν αυτό στις 16-17 Νοεμβρίου για τον Άρη Σύρου.
 
Ο προπονητής της ΑΕΚ BC Academy-Dragan Sakota κ. Νάκης Μουρατίδης ταξίδεψε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για μία πρώτη επαφή με την ομάδα, στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησε ανάμεσα στους συλλόγους το περασμένο καλοκαίρι.
 
Ο κ. Μουρατίδης συμμετείχε στις προπονήσεις όλων των τμημάτων των ακαδημιών, καθώς και του παιδικού τμήματος, όπου είχε την ευκαιρία να διδάξει στα παιδιά νέες προπονητικές τεχνικές, αλλά και να διαπιστώσει το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται.
 
Στις συζητήσεις του με το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας των ακαδημιών του Άρη Σύρου.
 
Για την επίσκεψη του κ. Μουρατίδη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ΑΕΚ, η οποία αναφέρει:
 
ΑΕΚ BC και Άρης Σύρου BC στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, σε κοινή εκπαίδευση στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης (16-17/11) με τον Κόουτς της ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA, Nάκη Μουρατίδη, να διδάσκει τους αθλητές της Ακαδημίας του Άρη. Η ΑΕΚ ΒC ευχαριστεί τη Διοίκηση του Άρη για τη φιλοξενία και τη συγχαίρει για την άρτια οργάνωση.
aek-aris-mouratidis-lazarinos_d828e.jpgaek-aris-mouratidis4_cd753.jpgaek-aris-mouratidis2_09263.jpgaek-aris-mouratidis3_dc5e1.jpg
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares