Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 15:24

Επίσκεψη αγάπης σε οίκο ευγηρίας από τον Άρη Σύρου

Το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο, τις Άγιες αυτές ημέρες, έδειξαν οι ιθύνοντες του Άρη Σύρου, καθώς αντιπροσωπεία της ομάδας και παλαίμαχοι παίκτες αυτής επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Τάλαντων.

Οι άνθρωποι του Άρη, πρόσφεραν χαρά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αποδεικνύοντας ότι ο ρόλος τους δεν είναι μόνο αθλητικός. Σύσσωμη η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια κινητοποιήθηκε και προσέφερε χαρά, χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι επισκέπτες ευχήθηκαν στους τροφίμους καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά, οι οποίοι από την πλευρά τους, τους ευχαρίστησαν θερμά για τα τρόφιμα που προσέφεραν για τις ανάγκες του ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Άρη Σύρου:

Σε μία συμβολική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν ο Άρης Σύρου και οι παλαίμαχοι της συλλόγου λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από μέλη της διοίκησης, προπονητές, αθλητές και παλαίμαχους της ομάδας επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί το γηροκομείο του Άι Γιάννη στα Τάλαντα, όπου παρέδωσαν τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν γι αυτό το σκοπό. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους και τους γέροντες που φιλοξενούνται στο γηροκομείο.

Η οικογένεια του Άρη Σύρου και οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου εύχονται σε όλους το 2019 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και εκπλήρωση των στόχων του καθενός!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares