Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 20:43

Ματσάρα με γλυκιά “εκδίκηση” του ΑΟ Πάρου, 43-47 τον Περιστεριώνα

Σε ένα ματς …διαφήμιση για το κυκλαδίτικο μπάσκετ που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου στο ΑΚΔΕ Σύρου, ο ΑΟ Πάρου επικράτησε με σκορ 43-47 του Περιστεριώνα για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων παίρνοντας γλυκιά “εκδίκηση” για την ήττα από την ομάδα της Τήνου στην σαββατιάτικη αναμέτρηση των δύο συλλόγων.

3_aop_per_397c5.jpg

Παρά το γεγονός πως δεν είχαν περάσει καν 24 ώρες από την πρώτη αναμέτρηση, οι αθλήτριες των δύο ομάδων πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το ροζ φύλλο αγώνα και τις αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο σε αυτές, όσο και στους προπονητές τους, τον Σταύρο Βλάχο και τον Παναγιώτη Σιώτη για το πολύτιμο έργο τους.

Όσοι παρακολούθησαν το ματς τόσο εντός του “Δημήτριος Βικέλας”, όσο κι από την ζωντανή κάλυψη από το επίσημο προφίλ του Περιστεριώνα στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του μέλους της διοίκησης της Μαριλένας Αμεραλή, της οποίας αξίζουν συγχαρητήρια, είδαν δύο ομάδες που τα έδωσαν όλα μέσα σε κόσμια επίπεδα, όπως φανερώνει και η σχετική φωτογραφία (σ.σ. που κοσμεί το επίσημο προφίλ της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του ΑΟΠ) που ο Παναγιώτης Σιώτης συγχαίρει τις παίχτριες του ΑΟ Πάρου για τη νίκη τους δείχνοντας σε όλους τι εστί αθλητική παιδεία, κάτι που φαίνεται πως λείπει από ορισμένους αθλητές ορισμένων σωματείων…

4_aop_per_6d92d.jpg

Εν αντιθέσει με το ματς του Σαββάτου, οι αθλήτριες του Σταύρου Βλάχου ήταν αυτές που ξεκίνησαν πολύ δυνατά κι εκμεταλλευόμενες το νωθρό ξεκίνημα των αντιπάλων τους αμυντικά κι επιθετικά προηγήθηκαν με +5 (4-9) με τρίποντο της Αλεξάνδρας Ιωαννίδου. Έχοντας τον έλεγχο των ριμπάουντ, οι Παριανές με δύο συνεχόμενα καλάθια της Τάνιας Βεντούρη αύξησαν κι άλλο την διαφορά με το τέλος του δεκαλέπτου (7-15).

Οι φωνές του Σιώτη προς τις παίχτριές του φαίνεται πως έπιασαν τόπο. Η ομάδα της Τήνου κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και με ένα σερί 8-0 μετέτρεψε το 13-19 σε 21-19, που ήταν η πρώτη και η μοναδική φορά που πήρε προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, νέο τρίποντο της Ιωαννίδου και +9 για τις τυπικά φιλοξενούμενες (21-30), ενώ λίγα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο στο τέλος της επίθεσης έκανε το σκορ 25-35 με το δεκάλεπτο να λήγει 31-39.

Στην τελευταία περίοδο, οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη. Ο Περιστεριώνας μείωσε (38-41) τρία λεπτά πριν το φινάλε, αλλά κάποιες κακές προσωπικές άμυνες σε κρίσιμα σημεία και κάποια ριμπάουντ που έχασαν έκριναν το παιχνίδι. Σημείο κλειδί το τρίποντο …μαχαιριά της Βασιλικής Καλακώνα 1:58 πριν το τέλος που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της με +6 (40-46) και κάπου εκεί τελείωσαν όλα με τον ΑΟ Πάρου να παίρνει την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις και η ομάδα της Τήνου να γνωρίζει την τρίτη της ήττα, ενώ κράτησε τη διαφορά της πρώτης αναμέτρησης (+11) και θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΑΟΠ.

2_aop_per_10627.jpg

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΒΛΑΧΟ

Τα εύσημα απέμεινε ο Σταύρος Βλάχος στις αθλήτριές του για τη νίκη της ομάδας του. Ο προπονητής του ΑΟ Πάρου τους είπε χαρακτηριστικά: «Νιώθω υπερήφανος που σας προπονώ. Κάναμε ένα κακό ματς κι αυτό ήταν του Σαββάτου και τέλος. Σκεφτόμαστε μόνο τη συνέχεια και πως θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και μετά παίχτριες».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΩΤΗΣ: ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΠ

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Περιστεριώνα Τήνου, ο Παναγιώτης Σιώτης τόνισε: «Ήταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα της Πάρου. Εμείς, δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο το Σάββατο και τόσο εύστοχοι σε σουτ που επιχειρήσαμε. Συγχαρητήρια στις παίκτριες και των δυο ομάδων για την προσπάθεια τους που μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσαν δυο παιχνίδια και παρά την κούραση τους τόσο από το ταξίδι, όσο και τις λίγες ώρες διαφοράς των παιχνιδιών μεταξύ τους ήταν πολύ ανταγωνιστικές κ έδωσαν δυο όμορφα παιχνίδια».

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Ρούσσος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-15, 21-27 (ημίχρονο), 31-39, 43-47.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Μεταξά, Πολυκανδριώτη 2, Παλαμάρη 11 (1), Λούβαρη Ε. 4, Βιδάλη, Λούβαρη Αν., Φωσκόλου, Βοϊνά 2, Τριανταφύλλου 3 (1), Πετροπούλου, Δελώτη 7 (1), Πλυτά 14 (1).

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Στ. Βλάχος): Καλακώνα 6 (1), Μπαλόγλου, Φλέσσα-Δρακάκη 6, Βεντούρη 5, Κουρμούκη, Αλιπράντη 9, Πάσσαρη, Καλογεροπούλου, Καπούτσου, Ιωαννίδου 13 (3), Λαουράκη 8.

5_vathmo_17cf4.png

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares