Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 00:46

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Άρης Σύρου

Την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Άρης Σύρου, το μεσημέρι της Κυριακής 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα "Κ. Τουλούπης" του σχολικού συγκροτήματος των Λυκείων στο Μάννα.

Διοίκηση, προπονητές, αθλητές και οι γονείς των μικρών παιδιών έδωσαν το παρών για να ανταλλάξουν ευχές και να καλωσορίσουν το νέο έτος, αποχαιρετώντας παράλληλα το 2018 που ήταν μία χρονιά-ορόσημο για τον σύλλογο λόγω της έναρξης της σπουδαίας συνεργασίας με την ΑΕΚ BC Academy Dragan Sakota.

Ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις του εφηβικού τμήματος της διετίας 2014-2016 και του αθλητή Ηλία Τρούλλου για την προσφορά τους στην ομάδα. Ακολούθησε η κοπή της πίτας για κάθε τμήμα του συλλόγου, όπου οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί έλαβαν από ένα συμβολικό δώρο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Κοσμάς (εκ μέρους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης), η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Καζαντζάκη, ο Πέτρος Δεναξάς (εκ μέρους της ΕΣΚ Κυκλάδων) και ο Πρόεδρος του ΑΟ Ερμούπολης Μάρκος Φρέρης.

Χαιρετισμό απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

pita-aris1_aa2d5.JPG

pita-aris_29360.JPG

pita-aris4_963f2.JPG

pita-aris2_167cc.JPG

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares