Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 23:23

Δραματικό φινάλε και πρώτη νίκη για τους άνδρες του Περιστεριώνα, 66-64 τον ΑΟ Μυκόνου

Σε ένα δραματικό ματς, ο Περιστεριώνας νίκησε με σκορ 66-64 τον ΑΟ Μυκόνου, χάρη σε μία εύστοχη βολή του Γιώργου Κουτσουμπάκου έξι δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της παράτασης (57-57 κ.αγ.) και πέτυχε την παρθενική του νίκη στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, υποχρεώνοντας μάλιστα τον αντίπαλό του στην πρώτη του ήττα.

 

Παιχνίδι σίγουρα ακατάλληλο για καρδιακούς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895”. Η ομάδα της Μυκόνου είχε τον πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα χτυπώντας με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα της Τήνου ανασυντάχθηκε και μπήκε δυναμικά παίζοντας καλή άμυνα και κλέβοντας μπαλιές οι παίκτες του Αντώνη Βιδάλη έκλεισαν την ψαλίδα οδηγώντας το ματς στην παράταση...

Στην παράταση τα ηνία τα πήραν οι γηπεδούχοι, αλλά καμία ομάδα δεν ξέφευγε με εκατέρωθεν τρίποντα και αιφνιδιασμούς... Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό. Ο Ίλβι Καμπερι 56 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ευστόχησε σε τρίποντο, έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων στην ομάδα του (65-61).

 

Έξι δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ο Γιάννης Σαχάς με μία στις δύο εύστοχες βολές μείωσε σε 65-64 και οι παίκτες της Μυκόνου έκαναν αμέσως φάουλ στον Γιώργο Κουτσουμπάκο. Ο έχων τα γενέθλιά του την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, φόργουορντ της ομάδας της Τήνου, ευστόχησε στην μία βολή, σημείωσε το 66-64 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε για ακόμη μία φορά το κλειστό γυμναστήριο του νησιού της Μεγαλόχαρης.

 

  • Σε συνεργασία με τον σύλλογο “Όραμα Ελπίδας”, η διοίκηση του Περιστεριώνα πριν τον αγώνα κάλεσε τον κόσμο του νησιού να παραβρεθεί στο γήπεδο και να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών δίνοντας ελπίδα και ζωή στον συνάνθρωπό μας. Μετά το τέλος του προαναφερθέντος αγώνα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Τήνου, ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο: «Για εμάς το μπάσκετ δεν είναι απλά ένα άθλημα, είναι ο τρόπος για να πετύχουμε τη σημαντικότερη νίκη. Όλοι μαζί μια αγκαλιά για το "Όραμα Ελπίδας". Γινόμαστε εθελοντές για να μη λείψει κανένα χαμόγελο από τα παιδιά μας».

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Οικονόμου.

 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-19, 33-30 (ημίχρονο), 45-47, 57-57 (κ.αγ.), 66-64.

 

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Παγανέλης 7, Μπινιάκου 7 (1), Σπέντζαρης, Βιδάλης, Καμπέρι 11 (3), Τριαντάφυλλος, Σιώτης 16, Κουτσουμπάκος 18, Χατζίρης, Πετρόπουλος, Δελατόλας 7 (1), Τζες.

 

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Γ. Σκόρδος): Τζάρο 3 (1), Βινάνι 2, Κωνσταντάρας, Μπάλλας 4 (1), Ξενάριος, Κουτσούκος 5 (1), Σαχάς Γ. 5, Σαχάς Ι. 29 (2), Γκαραγκούνης, Βασίλιεβ 10 (1), Κέφης 3, Μπέλλης 3 (1).

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares