Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 20:10

Σεφτέ στις νίκες οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου, 43-46 τον Μαρπησσαϊκό στο τοπικό ντέρμπι

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του Β’ ομίλου της ΕΣΚ Κυκλάδων πανηγύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου.

Οι νεαρές αθλήτριες του Σταύρου Βλάχου επικράτησαν με σκορ 43-46 στο τοπικό ντέρμπι του Μαρπησσαϊκού στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό της Μάρπησσας και πήραν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτριες του Βαγγέλη Μουρογιάννη δέχθηκαν την δεύτερή τους ήττα, αλλά παρέμειναν μόνες πρώτες στη βαθμολογία με οκτώ βαθμούς κι έπειτα από πέντε αγώνες.

Στα του ματς, δυναμικά μπήκαν από την αρχή οι τυπικά φιλοξενούμενες αθλήτριες του ΑΟΠ, οι οποίες εκμεταλλευόμενες την αστοχία των αντιπάλων τους είχαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι παίκτριες του Μαρπησσαϊκού παρά το γεγονός πως έλεγχαν τα ριμπάουντ στο μοναδικό σημείο του που απείλησαν και μείωσαν τη διαφορά, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν σε διψήφιο αριθμό, ήταν προς τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου όταν και η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου αποχώρησε με πέντε φάουλ.

Να σημειωθεί πως στο 7:43 της τρίτης περιόδου, το παιχνίδι διεκόπη για πέντε περίπου λεπτά, καθώς άνθρωπος από την εξέδρα (σ.σ. οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για γονιό αγωνιζόμενης αθλήτριας) διαμαρτυρόταν προς τους διαιτητές και οι τελευταίοι αποχώρησαν μέχρι να του γίνουν οι απαιτούμενες συστάσεις.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του ΑΟ Πάρου, ο Σταύρος Βλάχος μοίρασε συγχαρητήρια στις αθλήτριές του για τη νίκη τονίζοντας τους πως άξιζαν τη νίκη και να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο δυναμικά και στα επόμενα παιχνίδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θεοδοσίου, Κασάπη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-9, 14-27 (ημίχρονο), 26-36, 43-46.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Δαγδανέλη 2, Πετροπούλου, Αλιπράντη 4, Τσιγώνια, Λαουράκη 5, Χαλδαίου 2, Πραμμάτια 2, Παπαχρήστου 12, Μηναδάκη, Τόσκα, Μεσολογγίτη, Τζανακοπούλου 16.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Στ. Βλάχος): Κοττίκα, Ακάλεστου, Ρούσσου, Βιώνη 13, Περράκη, Βεντούρη 8, Σιφναίου 2, Ιωαννίδου 14 (2), Πετροπούλου 9.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares