Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 00:46

Πήραν το ντέρμπι και τη διαφορά οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης [pics-vid]

Το πιο σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του Β’ ομίλου και την πρόκριση στο φάιναλ φορ έκανε το βράδυ του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου η ΑΕ Σαντορίνης.

Στην αναμέτρηση που κάλυψε ζωντανά το “SportCyclades”, η θηραϊκή ομάδα πήρε το ντέρμπι του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων κόντρα στον Πλοηγό Αντιπάρου με σκορ 86-54 και ξέφυγε έναν βαθμό (15β. έναντι 14β.) του αντιπάλου της στην βαθμολογία.

Εκτός, όμως, της νίκης οι παίκτες του Κώστα Αξιώτη κάλυψαν και τη διαφορά των 30 πόντων που είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς (71-41) από τους Αντιπαριώτες στο κλειστό της Μάρπησσας στις 6 Οκτωβρίου και στην περίπτωση ισοβαθμίας θα έχουν το πάνω χέρι.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές, οι Φίλιππος Νασούλας (41π.) και Κώστας Καβαλλάρης (35π.), οι οποίοι σημείωσαν τους 76 (!) από τους 86 συνολικούς πόντους της ομάδας τους και ουσιαστικά ήταν εκείνοι που στις δύο τελευταίες περιόδους πήραν από το χέρι την ομάδα τους και την οδήγησαν στη μεγάλη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Αγγελάκου αν και προσπάθησαν με την άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν και την παραγωγικότητα του Ηλία Τριαντάφυλλου (32π.) να κρατηθούν για ένα ημίχρονο μέσα στο παιχνίδι εν τέλει δεν τα κατάφεραν.

Από τη μία, η αποχώρηση του Ανδρέα Φαρούπου από το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο λόγω κράμπας στο πόδι και από την άλλη η απουσία του τραυματία Μιχάλη Καλάργυρου, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο ματς της περασμένη αγωνιστικής στη νίκη επί του Μαρπησσαϊκού με 12 πόντους, στοίχισαν για τους Αντιπαριώτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γαβαλάς, Ποιμενίδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 37-33 (ημίχρονο), 63-43, 86-54.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Κων. Αξιώτης): Γρηγοριάδης, Κοκιόπουλος Γ. 2, Διαμαντής 2, Νασούλας 41 (2), Φύτρος, Κοκιόπουλος Σ., Καβαλλάρης 35 (4), Λαζρί 6, Δελαμάνης, Καραμολέγκος Ι., Ξαγοράρης, Ζωχιός.

ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ (Βαγ. Αγγελάκος): Φαρούπος Ανδ. 6, Μαρινάτος Π., Μαρινάτος Δαμ. 8, Φαρούπος Χρ. 2, Αθανασίου, Χιούσα 6, Βισκούλλι, Σκιαδάς, Τριαντάφυλλος 32 (1).

Η βαθμολογία

vathmo_b_4f22f.png

Βίντεο και φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares