Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 20:45

Συνεχίζει στην προεδρία της ΑΕΣ ο Βαλάντης Βλαβιανός (το νέο Δ.Σ.)

Ο Βαλάντης Βλαβιανός θα συνεχίσει να ηγείται των προσπαθειών της ΑΕ Σαντορίνης, καθώς στις αρχαιρεσίες του συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 13/2 έλαβε την εντολή να συνεχίσει από την θέση του προέδρου.

Μαζί του ένα ικανό συμβούλιο, που καλείται να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες και απαιτητικές απαιτήσεις που έχουν τα πολυπληθή τμήματα του σωματείου της Σαντορίνης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, οι αρμοδιότητες των μελών του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ορίστηκαν ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Βλαβιανός Χρυσοβαλάντης
Αντιπρόεδρος: Καφούρος Ιωάννης
Γενική Γραμματέας: Γεωργαντοπούλου Αγγελική
Ταμίας: Βλαβιανός Νικόλαος
Μέλος: Αργυρός Γεώργιος

Με τον ίδιο καπετάνιο στο τιμόνι, να την οδηγεί με ασφάλεια, η ομάδα μας συνεχίζει με προσήλωση και συνέπεια να προσπαθεί για τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας και στις Κυκλάδες.

Με ικανότατο προπονητικό επιτελείο, τα τμήματα των ακαδημιών της γεμάτα ζωντάνια και χαμόγελα, με συμμετοχή πέντε αγωνιστικών τμημάτων στη φετινή αγωνιστική περίοδο, με ιδιαίτερα καλή πορεία και προσδοκίες για τα Πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ, η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές, τις οικογένειές τους και τους φίλους της ΑΕΣ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους!

euytuio_6aa82.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares