Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 23:18

Παν. Μπουζαλάκος: Όλοι οι Τηνιακοί αδημονούμε να γεμίσουμε το γήπεδο στο F4!

Το κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων μετά από απόφαση των μελών της Ένωσης το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά τα ρεπορτάζ του “SportCyclades” τόσο για το συμβούλιο που αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου το βράδυ , όσο και για την ημερομηνία διεξαγωγής του φάιναλ φορ , αφού όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Final Four Εφήβων. Το νησί της Τήνου θα φιλοξενήσει το Final 4 στο πρωτάθλημα ΕΣΚΚ Εφήβων 2018-2019. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Τήνια 1895».

12916125_1534111770226531_5005463827744635817_o_aa694.jpg

Όπως και πέρυσι (10,11/3) , έτσι και φέτος λοιπόν το νησί της Μεγαλόχαρης θα υποδεχθεί τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ήδη ο περυσινός κάτοχος του τίτλου, ο Περιστεριώνας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο F4  κι απομένουν να γίνουν γνωστές οι υπόλοιπες τρεις ομάδες.

bouzal_1004e.jpg

Καλύτερος οικοδεσπότης λοιπόν δεν θα μπορούσε να είναι ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος. Ο πρόεδρος του τηνιακού συλλόγου, μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για το φετινό φάιναλ φορ:

«Θα μιλήσω εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Περιστεριώνα και θα πω ότι νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που για μια ακόμη φορά η ΕΣΚΚ εμπιστεύεται την Τήνο για τη διεξαγωγή ενός φάιναλ φορ. Ήδη τα μηνύματα του κόσμου και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και πρέπει να τονίσω ότι το F4 στην Τήνο είναι ο κόσμος, η γεμάτη κερκίδα, το πάθος όλων για μπάσκετ. Ο μπασκετικός κόσμος του νησιού αδημονεί να γεμίσει το γήπεδο να χειροκροτήσει την προσπάθεια όλων των παιδιών και των τεσσάρων ομάδων. Αυτή η αγάπη του τηνιακού φίλαθλου κοινού πιστεύω ότι επηρέασε την πλειοψηφία των μελών του συμβουλίου της ΕΣΚΚ να ορίσει και φέτος την Τήνο ως τόπο διεξαγωγής του F4 των εφήβων και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη».

Και συμπλήρωσε: «Από αύριο στην κυριολεξία σηκώνουμε μανίκια ώστε να οργανώσουμε και πάλι ένα άψογο F4. Υπάρχουν κάποιες νέες ιδέες και σκέψεις, αλλά προτεραιότητα μας και φέτος είναι να προσφέρουμε μια άριστη φιλοξενία στις τρεις ομάδες που θα έρθουν στο νησί μας αλλά και σε όσους τις συνοδέψουν. Καλούμε και το Sportcyclades και εσάς κ.Νοταρά φέτος να έρθετε να ζήσετε την εμπειρία ενός F4 μπάσκετ στην Τήνο. Σας περιμένουμε όλους τέλος Μαρτίου στην Τήνο».

ΓΚΡΙΝΙΕΣ…

Βέβαια μέσα από το όλο ρεπορτάζ προκύπτει πως υπάρχουν και οι γκρίνιες. Ήδη από …Νάξο μεριά επικρατεί δυσαρέσκεια για την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, καθώς θεωρούν αδιανόητο το γεγονός πως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται στο ίδιο γήπεδο, η ίδια διοργάνωση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares