Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:27

Στο κόλπο της πρόκρισης παραμένουν οι κορασίδες του Πανναξιακού

Ζωντανές ελπίδες πρόκρισης στο φάιναλ φορ των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων διατηρεί ο Πανναξιακός, μετά τη νίκη του με σκορ 23-48 επί του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο τοπικό ντέρμπι του νησιού της Αριάδνης που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”.

Με τη νίκη αυτή, οι νεαρές αθλήτριες του Τάσου Βάβουλα πέρασαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου έχοντας 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από την ΑΕ Σαντορίνης κι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Μαρπησσαϊκό, όπου οι Ναξιώτισσες θέλουν νίκη, ή ήττα με λιγότερη από δύο πόντους διαφορά, αφού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν κερδίσει την ομάδα της Πάρου με σκορ 34-32 στις 9 Δεκεμβρίου.

Αναφορικά με τη σαββατιάτικη αναμέτρηση, το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τις τυπικά φιλοξενούμενες αθλήτριες του Πανναξιακού. Είχαν από την αρχή το προβάδισμα και με πρωταγωνίστρια την Αναστασία Δέτση που πέτυχε 25 πόντους, έφτασαν σχετικά εύκολα στο ροζ φύλλο αγώνα, υποχρεώνοντας τον σύλλογο της ορεινής Νάξου στην έκτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγ. Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-12, 7-27 (ημίχρονο), 18-37, 23-48.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Θοδ. Μάμμος): Μιχελοπούλου 7, Ξενάκη, Βελιανίτη, Μαθιάσου 5 (1), Χουζούρη Καλ. 2, Χουζούρη Σοφ. 4, Γιαννακοπούλου, Μαράκη 5, Περιστεράκη, Μουστάκη, Κουφοπούλου, Μαργαρίτη.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τ. Βάβουλας): Βερυκόκκου Α. 4, Κρητικού, Βερυκόκκου Δ., Βάβουλα Αικ. 9, Βερυκόκκου Ι. 1, Βάβουλα Καλ. 6, Δέτση 25, Ανεβλαβή 3.

Η βαθμολογία του ομίλου.

vathmo_korasides_ede8e.png

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares