Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 16:48

Αντώνης Λάμπρου: Αποκαταστάθηκε η τάξη, πέρασε η καλύτερη ομάδα!

Το παρόν στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων θα δώσει ο ΑΟ Πάρου μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Πανναξιακού (45-64) το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Άπαντες στο “κυανόλευκο” στρατόπεδο ζουν μεγάλες στιγμές και δεν κρύβουν την χαρά τους, αφού η ομάδα τους έκανε την ολική επαναφορά στον δεύτερο γύρου του πρωταθλήματος του Β’ ομίλου κι έφτασε στους “4”.

Περιχαρής μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΔΑΚ Νάξου ο Αντώνης Λάμπρου. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μιλώντας στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά δήλωσε: «Αποκαταστάθηκε η τάξη! Η καλύτερη ομάδα του ομίλου πέρασε στο φάιναλ φορ».

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στο που αφιερώνει αυτή τη νίκη – πρόκριση: «Η νίκη αυτή αφιερώνεται στους παίκτες και τον προπονητή, τον Θοδωρή Καζακίδη, οι οποίοι ήταν οι μόνοι που πίστεψαν μετά τον πρώτο γύρο πως μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση και να προκριθούν».

«ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ»

Ο τραυματισμός του νεαρού αθλητή του ΑΟΠ, του Χρήστου Δρόσου που κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου δέχθηκε αγκωνιά από αντίπαλό του στη μύτη και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου δεν άφησε ανεπηρέαστους τους συμπαίκτες του, οι οποίοι μετά το τέλος της νίκης πρόκρισης στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων του αφιέρωσαν το ροζ φύλλο αγώνα.

lamprou_2_5590b.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares