Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 18:44

Προς το κλειστό της Μάρπησσας οδεύει το φετινό F4 του παιδικού της ΕΣΚΚ!

Μία ομάδα απομένει για να ολοκληρωθεί το παζλ των τεσσάρων σωματείων που θα λάβουν μέρος στο φετινό φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων (13-14/4/2019).

Μετά τον Περιστεριώνα Τήνου από τον Α’ όμιλο και τους ΑΟ Πάρου και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” από τον Β’ και με τον ΑΟ Ερμούπολης να βρίσκεται με το 1,5 πόδι πριν την τελική φάση, ο μπασκετικός κόσμος των Κυκλάδων αναρωτιέται που θα διεξαχθεί φέτος το φάιναλ φορ.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει μέχρι τώρα ενδιαφέρον είναι ο ΑΟ Πάρου και όλα δείχνουν πως το κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας θα φιλοξενήσει το δεύτερο σαββατοκύριακο του Απριλίου τους αγώνες της τελικής φάσης. Κάτι που είχε γίνει και πέρυσι, αλλά για το πρωτάθλημα των κορασίδων, με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Ίδιες πηγές κάνουν λόγο πως ήδη οι άνθρωποι του ΑΟΠ έχουν μιλήσει και με τον δήμο Πάρου πως σε περίπτωση που προκριθούν θέλουν να τους παραχωρηθεί το κλειστό και μιας κι αυτό επετεύχθη ο δρόμος φαίνεται πως είναι ορθάνοιχτος. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares