Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 19:11

Και εφηβικό τμήμα από του χρόνου ο Πλοηγός Αντιπάρου

Η φετινή αγωνιστική σεζόν θα πρέπει να μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των ανθρώπων του Πλοηγού, αφού το παιδικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου της Αντιπάρου κατάφερε να φτάσει μία …ανάσα μέχρι το φάιναλ φορ της διοργάνωσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων.

ploi1_aad57.jpg

Μία ημέρα μετά και την μαθηματικό αποκλεισμό από την τελική φάση τα μέλη της διοίκησης των “πορτοκαλί” εξέδωσαν δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρονται στα όσα έζησαν τη φετινή χρονιά, ενώ προχωρούν και στην αποκάλυψη πως από τη νέα σεζόν εκτός του παιδικού στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ θα συμμετέχει και εφηβικό τμήμα!:

«ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΟ!

ploi2_007b4.jpg

Ένα όμορφο ταξίδι ολοκλήρωσαν τα παιδιά της παιδικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Πλοηγού Αντιπάρου. Σε ένα πρωτάθλημα το οποίο πολλοί θα θυμούνται για καιρό, σε ένα πρωτάθλημα διαφήμιση για το άθλημα, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με συνεχείς εναλλαγές αποτελεσμάτων και την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο μέχρι την τελευταία στιγμή, η ομάδα του Πλοηγού Αντιπάρου δεν κατάφερε να πάρει το ένα από τα 4 εισιτήρια για το final 4 της διοργάνωσης.

ploi3_09421.jpg

Ο νότιος όμιλος του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων, έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Η ανταγωνιστικότητα των ομάδων και το πολύ όμορφο μπάσκετ που αυτές έπαιξαν, έφερε την τελευταία αγωνιστική να είναι αυτή η οποία θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα πάρουν τα 2 εισιτήρια για το final 4. Ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια επικράτησε της Α.Ε. Σαντορίνης και έτσι ο Α.Ο Πάρου θα είναι η ομάδα που θα τα ακολουθήσει στην τελική φάση της διοργάνωσης.

ploi5_2c642.jpg

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις 6 ομάδες του ομίλου (Α.Ε. Σαντορίνης, Α.Ο. Πάρου, ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, ΑΜΕΣ Μαρπησαϊκός, ΑΟΝ Πανναξιακός και Πλοηγός Αντιπάρου) , για τις πραγματικά πανέμορφες στιγμές και συγκινήσεις που μας χάρισαν. Μη ξεχνάμε ότι αν και η ανταγωνιστικότητα σε ένα ομαδικό άθλημα είναι δεδομένη, μιλάμε για παιδιά τα οποία αποκομίζουν εμπειρίες. Με τη χαρά και τη στενοχώρια είναι κάποιες από αυτές. Άλλωστε, το βασικό ζητούμενο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι μόνο η νίκη, αλλά η συμμέτοχη και ο αθλητισμός ως τρόπος ζωής.

Το ταξίδι λοιπόν για τα παιδιά του Πλοηγού Αντιπάρου τελείωσε για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019, με το επόμενο να ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2019 για την σεζόν 2019-2020, εκεί όπου ο Πλοηγός Αντιπάρου για πρώτη φορά στην ιστορία του εκτός από παιδική ομάδα, θα συμμετέχει και με εφηβική!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares