Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 00:10

Προβάδισμα για τη δεύτερη προνομιούχο θέση οι άνδρες της ΑΕ Σαντορίνης [pics&vid]

Η ΑΕ Σαντορίνης πήρε προβάδισμα για τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην ημιτελική φάση του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων μετά τη νίκη του επί του Μαρπησσαϊκού με σκορ 56-54 το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου.

ytgfdytyutrdr_71609.jpg

Η θηραϊκή ομάδα, μπορεί να μην κάλυψε την διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου (72-54), ωστόσο συγκατοικεί στην δεύτερη θέση με την ομάδα της Πάρου, έχοντας από 7 βαθμούς και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική. Εκεί, η ΑΕΣ φιλοξενείται από τον Πανναξιακό και με νίκη προκρίνεται, ενώ με ήττα μεγαλύτερη από 18 πόντους, όσους είχε νικήσει στο ΔΑΠΠΟΣ (76-58), τότε την πρόκριση θα πάρει η ομάδα της Νάξου. Βέβαια, υπάρχει και το τρίτο σενάριο, που θέλει τον Μαρπησσαϊκό να προκρίνεται αρκεί να νικήσει το ΔΑΚ Νάξου τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”…

yutyrtertrytuyutr_a7b0c.jpg

Ντέρμπι με τα όλα του διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης, όπου σε ένα γρήγορο παιχνίδι και οι δύο ομάδες διεκδικούσαν επί ίσοις όροις το ροζ φύλλο αγώνα. Η ευστοχία των γηπεδούχων έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. όπου συνολικά πέτυχαν οκτώ τρίποντα ήταν το σημείο κλειδί της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι που δεν κατάφεραν στην τελευταία επίθεση να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, ή ακόμη και να πάρουν τη νίκη ήταν πολύ άστοχοι.

Μελανό σημείο για τους Παριανούς, ο τραυματισμός του Γρηγόρη Κουτσιούκη. Ο άσος της ομάδας της Μάρπησσας γύρισε τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, ενώ προς το τέλος έσκισε και το φρύδι του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μαζί με τον προπονητή του, τον Βαγγέλη Μουρογιάννη επισκέφθηκαν το γενικό νοσοκομείο Σαντορίνης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Αυτές έδειξαν, διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στο πόδι που έχει ως συνέπεια να μείνει εκτός για 15 ημέρες, ενώ στο φρύδι του έγιναν τρία ράμματα!

ytrrytuiytr_06b20.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκούτας, Παπαδημητρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-10, 29-24 (ημίχρονο), 43-34, 56-54.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Χαρ. Πεταλωτής): Πελεκάνος 6 (2), Φερατάι 8 (2), Μητσέας 12, Κατηκαρίδης 5, Μιχαλέλης 5 (1), Μουρατίδης 8 (2), Δεββες 12 (1), Μαργαρώνης, Λαζρι, Φεγγής.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Μπαλιός 1, Ζωντανός 2, Κουτσιούκης 10 (1), Κληρονόμος, Καζακίδης 11, Σκιαδάς 6, Ρούσσος Μαρ. 2, Γλυνός 9, Κορτιάνος 4, Ξανθόπουλος 2, Κολοβός 7, Ρούσσος Εμ.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades 

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares