Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 18:15

Διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους Άτλαντας - Πανιώνιος (Κορασίδες) ΔΑΠΠΟΣ

panionios_atlantas_eskk_logos

Άτλαντας και Πανιώνιος διασταυρώνουν και πάλι ξανά τα ξίφη τους μετά από μια εβδομάδα από την μεταξύ τους μάχη στο Παιδικό  Πρωτάθλημα που βρήκε μεγάλο νικητή τον Άτλαντα.

Αυτήν την φορά κοντράρονται  στην  κατηγορία των Κορασίδων το Σαββάτο 12-11-11 και ώρα 17:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με σκοπό την νίκη, για το ψυχολογικό και βαθμολογικό προβάδισμα για την κάθε ομάδα εκτός από φυσικά από την νίκη γοήτρου.

Η ομάδα του κ. Αξιώτη έχει βάλει αρκετά υψηλά το πήχη σε παιδικό και κορασίδες και γι’αυτόν το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην άλλη ομάδα της Σαντορίνης θα είναι ένα καλό τεστ για να δει σε τί επίπεδο αγωνιστικό βρίσκεται η ομάδα του. Όσο αφορά την ομάδα του κ. Πρέκα θα είναι η πρώτη φόρα μετά από 2 χρόνια αποχής από τους αγώνες στα Πρωταθλήματα, ένα πολύ δυνατό τεστ στο οποίο θα μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματα του για το επίπεδο και τα λάθη που θα πρέπει να διορθώσει στο αγωνιστικό κομμάτι στο παιχνίδι του αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά και ετοιμότητα των παικτριών του.

 


Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares