Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 22:00

Αυλαία με νίκη ο ΑΟ Ερμούπολης, πρόκριση και για τον Περιστεριώνα Τήνου!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στον Α’ όμιλο ο ΑΟ Ερμούπολης. Η ανδρική ομάδα του Ανδρέα Μαύρου πανηγύρισε τη νίκη επί του Άρη Σύρου με σκορ 80-45 το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας” τερματίζοντας και μαθηματικά στην πρώτη θέση, με απολογισμό πέντε νίκες, μία ήττα, έχοντας 11 βαθμούς.

hgifghfdhssdf_2_2a227.jpg

Το αποτέλεσμα αυτό, χαροποίησε ιδιαίτερα τον Περιστεριώνα, όπου ήθελε ήττα του Άρη για να κατακτήσει εκείνος την δεύτερη θέση, που θα του έδινε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων. Αυτό, λοιπόν, επετεύχθη κι έτσι οι Τηνιακοί του Αντώνη Βιδάλη έπειτα από τέσσερα χρόνια, επιστρέφουν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, αντιμετωπίζοντας τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, τον πρώτο της βαθμολογίας του Β’ ομίλου της ΕΣΚΚ.

Υπό την παρουσία 400 περίπου ατόμων, καλύπτοντας τα 3/4 του κλειστού, από την αρχή του παιχνιδιού η Ερμούπολη έδειξε ποιος είναι το αφεντικό με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Κλέβοντας μπάλες και μαζεύοντας τα ριμπάουντ έτρεξε με τους Θεοδωράκη, Καραμολέγκο, Δίπλαρο και Ρούσσο μην επιτρέποντας στον Άρη να μπει στο παιχνίδι.

hgifghfdhssdf_1_b6bb2.jpg

Με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά και ευγενής άμιλλα μεταξύ των παικτών οι τυπικά γηπεδούχοι, χτύπησαν κυρίως στον αιφνιδιασμό, ενώ οι “κιτρινόμαυροι" του Αντώνη Βαρθαλίτη προσπάθησαν μέχρι τις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου όταν μείωσαν στον πόντο (18-17). Αν και ήθελαν το ροζ φύλλο όσο τίποτα, για να πάρουν την πρόκριση, φανερά απροετοίμαστοι, αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι εκτός νησιού, έμειναν στο παιχνίδι κυρίως από την γραμμή των βολών αν και έχασαν πάρα πολλές. Έτσι, κατέλαβαν την τρίτη θέση στον όμιλο (8β.) πίσω από ΑΟ Ερμούπολης και Περιστεριώνα Τήνου.

Στην τελευταία περίοδο, όπου όλα είχαν κριθεί, οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαμοθράκης, Ρούσσος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-11, 39-23 (ημίχρονο), 62-30, 80-45.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδ. Μαύρος): Θεοδωράκης 10, Δίπλαρος 13 (1), Τζώρτζης 5, Γαβιώτης 4, Σαμψωνίδης 4, Καραμολέγκος 12, Μάνης 2, Τομαής 3 (1), Χατζηαναγνώστου 6 (2), Αληφραγκής Θ. 2, Αληφραγκής Δ., Ρούσσος 19.

ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ (Αντ. Βαρθαλίτης): Πολίτης, Δάσκος 4, Κολσούζογλου Κυρ., Σκιαδάς 7, Οικονομίδης 7 (1), Δούκας, Δασκαλάκης 11 (2), Κόικαςς 11, Ελ Μπαραγκέ, Κουναλάκης 5 (1), Τσακίρης, Ζουγανέλης.

hgifghfdhssdf_3_fca36.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares