Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 20:42

Νίκη γοήτρου για τον ΑΟ Άνδρου, πρόκριση για τον ΑΟ Ερμούπολης στο παιδικό…

Με θετικό πρόσημο έκλεισε τη χρονιά ο ΑΟ Άνδρου στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Στο τελευταίο ραντεβού της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τον Α’ όμιλο, η ομάδα του Κυριάκου Μουστάκα επιβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου του ΑΟ Ερμούπολης με σκορ 59-50 κι έκανε ιδανικό φινάλε.

kjlytcgiogfj_1_2999b.jpg

Βέβαια, το πιο ιδανικό φινάλε για την Άνδρο θα ήταν να είχε κερδίσει με +46 ώστε να καλύψει και την διαφορά της ήττας (104-59 στις 15/12/2018 στην Σύρο) του πρώτου γύρου και να έπαιρνε εκείνη το εισιτήριο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Πάρου, ωστόσο μένει με την γλυκόπικρη γεύση της αξιοπρόσεκτης παρουσίας στον όμιλο.

Έτσι, ΑΟ Άνδρου και ΑΟ Ερμούπολης ισοβάθμησαν στην δεύτερη θέση με 13 βαθμούς, αλλά το εισιτήριο εξασφάλισε η ομάδα της Σύρου, η οποία έχοντας την υπέρ της διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια, έγινε το τέταρτο σωματείο όπου μαζί με τον Περιστεριώνα Τήνου, ΑΟ Πάρου και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” θα δώσουν το τριήμερο 12 με 14 Απριλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Αρχίλοχου την μάχη για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στην κατηγορία. Οπότε τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΤΑΚ Περιστεριώνας – ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και ΑΟ Πάρου – ΑΟ Ερμούπολης.

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο Εμπειρίκιο Γυμναστήριο με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις το ροζ φύλλο αγώνα. Εκείνοι που ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση ήταν οι γηπεδούχοι, όπου κατάφεραν να προηγηθούν με +15 με το τέλος της πρώτης περιόδου (25-10). Η άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου …εγκλώβισαν τους αντιπάλους τους και η διαφορά άρχισε σιγά – σιγά να μειώνεται, για να φτάσουμε προς τα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου να έχουμε ισοπαλία (48-48).

Δύο καθοριστικά τρίποντα στην τελευταία περίοδο, ένα του Καλογιέρι κι ένα του Ζώνγκα ήταν καθοριστικά για γείρουν την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων και χαρίσουν στην ομάδα τους το πέμπτο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος. Παρόλα αυτά, όπως προαναφέραμε στον πρόλογο, το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Πάρου πήρε ο ΑΟ Ερμούπολης, μετά από την πρόκριση στην τελική φάση και του πρωταθλήματος των κορασίδων, αλλά και στην ημιτελική φάση των ανδρών.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Άνδρου αν και σε τρία πρωταθλήματα (εφήβων, παιδικό και κορασίδων) ισοβάθμησε στη δεύτερη θέση, εν τέλει μόνο στο εφηβικό κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση…

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Οικονόμου, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-10, 32-27 (ημίχρονο), 45-43, 59-50.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Ζώνγκα 14 (2), Μπέλλο 13 (2), Μαγουλάς, Γιαννακόπουλος, Ρούσσας, Πετράκης, Μανδαράκας 4, Ντόστι, Μπάρδο, Καλογιέρι 10 (2), Νασόπουλος, Λαμάι 18.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδ. Μαύρος): Μαρούδιας, Σιγάλας 13 (1), Μανάνας 8, Τσικουδής, Ξαγοράρης 11 (1), Ζούμπερης 2, Καλογρίδης 8, Παλαιολόγος 2, Νικολακόπουλος 6.

kjlytcgiogfj_2_c6451.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares