Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 00:38

Τζάμπολ στο φάιναλ φορ των εφήβων…

Μετά την αναβολή λόγω των καιρικών συνθηκών της περασμένης εβδομάδας, η ώρα για το φάιναλ φορ και την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων στο εφηβικό πρωτάθλημα έφτασε…

Στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου “Τήνια 1895”, θα χτυπάει αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σαββάτο η καρδιά του εφηβικού πρωταθλήματος, αφού εκεί θα διεξαχθεί και φετινό το φάιναλ φορ της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 με τον πρωταθλητή να εκπροσωπεί τις Κυκλάδες στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Ο οικοδεσπότης Περιστεριώνας, ο ΑΟ Άνδρου (από τον Α’ όμιλο), η ΑΕ Σαντορίνης και ο Πανναξιακός (από τον Β’ όμιλο) θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Το φάιναλ-φορ και φέτος αναμένεται να είναι αμφίρροπο και θα κριθεί λογικά στις λεπτομέρειες. Στον πρώτο ημιτελικό (5:00μ.μ.) η “παλιά” με μόλις μία ήττα στον όμιλό της, η ΑΕ Σαντορίνης θα τεθεί αντιμέτωπη με τον “νέο” κι ευχάριστη έκπληξη στην τελική φάση, τον ΑΟ Άνδρου, ενώ αμέσως μετά (7:00 μ.μ.) ο περυσινός κάτοχος του τίτλου και αήττητος στον όμιλό του, ο Περιστεριώνας θα κοντραριστεί με τον επίσης “παλιό” Πανναξιακό που διαθέτει τον καλύτερο παίκτη στις ηλικίες αυτές, το βαρύ πυροβολικό του, τον Νίκο Αρτσάνο.

Λόγω της ιδιομορφίας της εφηβικής ηλικίας, κάθε τελική φάση κρύβει ξεχωριστές συγκινήσεις και οι τέσσερις φιναλίστ, θέλουν να κατακτήσουν την πολυπόθητη “κούπα”. Οπότε το φάιναλ φορ, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Κάτοχος του τίτλου είναι ο Περιστεριώνας Τήνου, ο οποίος στον περσινό μεγάλο τελικό, στο ίδιο γήπεδο οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη κέρδισαν στον τελικό τον ΑΟ Μυκόνου με σκορ 70-58.

Μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Seajets, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Τήνου. Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στο κλειστό της Τήνου, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες, ζωντανά από το web tv του tinosnow.gr.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/04/2019:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝΟΥ (5:00 μ.μ.): ΑΕ Σαντορίνης – ΑΟ Άνδρου (ημιτελικός)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝΟΥ (7:00 μ.μ.): ΤΑΚ Περιστεριώνας – Πανναξιακός ΑΟΝ (ημιτελικός)

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/04/2019:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝΟΥ (5:00 μ.μ.): ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΝΟΥ (7:00 μ.μ.): ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

retrejhrh_ee894.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares