Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 02:54

Παίδες εν δράσει…

Μετά την Τήνο και την Σαντορίνη και τα φάιναλ φορ των εφήβων και των κορασίδων την περασμένη εβδομάδα, έφτασε η ώρα της τελικής φάσης και του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Εκεί θα γίνει γνωστός ο πρωταθλητής Κυκλάδων, ο οποίος στη συνέχεια θα εκπροσωπήσει τον νομό στην προκριματική φάση (γ’ όμιλος) του πανελληνίου πρωταθλήματος τον Ιούνιο στην Αθήνα…

Στην  “καρδιά” των Κυκλάδων, στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας αρχίζει από αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου το φάιναλ φορ των παίδων, με τη συμμετοχή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων του νομού.

Στον πρώτο ημιτελικό (5:00 μ.μ.) αναβιώνει ο περυσινός τελικός της διοργάνωσης στη Σαντορίνη, όπου ο κάτοχος του τίτλου, ο Περιστεριώνας Τήνου αντιμετωπίζει τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό (7:00 μ.μ.) ο διοργανωτής ΑΟ Πάρου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Ερμούπολης. Και τα δύο ζευγάρια θεωρούνται αρκετά αμφίρροπα και αναμένονται με έντονο ενδιαφέρον…

Οι τελικοί έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο, οπότε και θα γίνει γνωστός ο πρωταθλητής Κυκλάδων. Στις 5:00 μ.μ. θα ξεκινήσει αυτός της… παρηγοριάς με θέα την τρίτη θέση, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 7:00 μ.μ. ο μεγάλος για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.

Κάτοχος του τίτλου όπως προαναφέραμε είναι ο Περιστεριώνας, ο οποίος στον περσινό μεγάλο τελικό στο κλειστό γυμναστήριο του “ΔΑΠΠΟΣ”, οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη ανήμερα της 25ης Μαρτίου κέρδισαν τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 83-58, κατακτώντας σε επίπεδο ακαδημιών, το τρίτο συνολικά τρόπαιο για τον σύλλογο της Τήνου, σε διάστημα τριών εβδομάδων!

Διοργανωτές είναι η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πάρου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου και η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Αρχιλόχου Μάρπησσας. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, το sportcyclades.gr θα μεταδώσει ζωντανά το φάιναλ φορ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/04/2019:

ΑΠΧ Αρχιλόχου – Μάρπησσας ((5:00 μ.μ.): ΤΑΚ Περιστεριώνας – ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (ημιτελικός)

ΑΠΧ Αρχιλόχου – Μάρπησσας (7:00 μ.μ.): ΑΟ Πάρου – ΑΟ Ερμούπολης (ημιτελικός)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/04/2019:

 ΑΠΧ Αρχιλόχου – Μάρπησσας (5:00 μ.μ.): ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΠΧ Αρχιλόχου – Μάρπησσας (7:00 μ.μ.): ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

thumbnail_A3_basket_356ab_d1028.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares