Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 10:42

Συνάντηση του Γιώργου Μαραγκού με μέλη της ΕΣΚ Κυκλάδων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων κ. Λαυρέντιο Σαλάχα και με εκπροσώπους των σωματείων Α.Ο. Ερμούπολης και Α.Ο. Άρης Σύρου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκός, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Φραγκίσκου Βακόνδιου, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου και Αντιπροέδρου του Α.Ο. Ερμούπολης κ. Δημήτρη Κοσμά και των υποψήφιων Συμβούλων κ.κ. Πέτρου Ραουζαίου, Ελπίδας Ρούσσου και Ρωξάνης Τάτση.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα διαπιστωμένα και χρονίζοντα προβλήματα της Α’ Κλειστής Αίθουσας Μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου, καθώς και των δύο εξωτερικών γηπέδων. Ο κ. Μαραγκός και ο κ. Βακόνδιος εξήγησαν αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής από τη Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα ανέφεραν ότι έχει εκπονηθεί ήδη μελέτη για την επισκευή και συντήρηση της αίθουσας μπάσκετ, η οποία ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, ενώ αναμένεται η έγκριση της χρηματοδότησής της από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Τονίστηκε, επίσης, ότι η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, ωστόσο οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι εξαιρετικά χρονοβόρες για να μπορούμε να έχουμε άμεσα και απτά αποτελέσματα.   

Αφού παρουσιάστηκε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, σύμφωνα με τη μελέτη, συμφωνήθηκε από κοινού να πραγματοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των εξωτερικών γηπέδων, προκειμένου να καλύπτονται οι αθλητικές ανάγκες των Σωματείων για τα τμήματα υποδομής τους.   Επισημάνθηκε δε, η αναγκαιότητα της αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών, προκειμένου να πραγματοποιούνται και στο νησί μας Τελικοί  Πρωταθλημάτων, Τουρνουά και άλλες μπασκετικές διοργανώσεις.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το θέμα της διεύρυνσης της Δημοτικής Αθλητικής Επιτροπής, με γνώμονα την καλύτερη εκπροσώπηση και συμμετοχή όλων των μορφών αθλητισμού που αναπτύσσονται στο νησί μας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares