Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 20:36

Δεύτερη νίκη με ανατροπή για τις γυναίκες του Περιστεριώνα

Τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι γυναίκες του Περιστεριώνα, οι οποίες κέρδισαν τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 48-58.

Στην αναμέτρηση, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”, η ομάδα της Τήνου αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, εν τέλει έφτασε στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα έπειτα από 110 ημέρες, αφού είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 12 Ιανουαρίου, όπου είχε επικρατήσει στο ΑΚΔΕ Σύρου “Δημήτριος Βικέλας” του ΑΟ Πάρου με σκορ 44-55.

DSC_0818nhedgssdfsaf_f6ed0.jpg

Πολύ όμορφο παιχνίδι με θέαμα και δυναμικότητα αντάξια του αντρικού που προηγήθηκε προσέφεραν οι γυναίκες των δύο ομάδων. Τόσο οι αθλήτριες του Μάριου Ονάσογλου, όσο κι αυτές του Παναγιώτη Σιώτη ήταν αρκετά κοντά στο σκορ με προβάδισμα σχεδόν σε όλο τον αγώνα της γηπεδούχου ομάδας. Κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και έτρεξε το γήπεδο, αλλά μια κίνηση ματ από τις Τηνιακές που άρχισαν να πιέζουν σε όλο το γήπεδο προκαλώντας αλλεπάλληλα λάθη και χτίζοντας διαφορά με αιφνιδιασμούς και σκορ έξω από τα 6μ.75εκ.

Το παιχνίδι πήγε να το γυρίσει η γηπεδούχος ομάδα μαζεύοντας την διαφορά με επίσης πίεση και καλή άμυνα, αλλά κάτι η ευστοχία έξω από την γραμμή του τρίποντου του Περιστεριώνα, κάτι τα λάθη λόγω άγχους και οι κλεμμένες μπαλιές, προσέφεραν τα εύκολα καλάθια που χρειάστηκαν οι φιλοξενούμενες για να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα.

#Για αύριο Παρασκευή 3 Μαΐου και ώρα 8:00 π.μ. ορίστηκε εν τέλει να διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση του ανδρικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και τον Περιστεριώνα για την ημιτελική φάση, όπως προαναφέραμε νωρίτερα. Δύο ώρες αργότερα (10:00 π.μ) θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη αναμέτρηση του γυναικείου, ανάμεσα στον Πανναξιακό και το σωματείο της Τήνου.

DSC_0800ererwtefasdaf_eda86.jpg

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θεοδοσίου, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 25-22 (ημίχρονο), 38-39, 48-58.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μαρ. Ονάσογλου): Μαργαρίτη, Χουζούρη Κ., Βουδιά 9, Τριανταφύλλου Σ. 8, Πιετρί 2, Κορρέ 6, Κρητικού Ε. 4, Μαράκη, Τριανταφύλλου Α., Μαθιάσου, Κρητικού Α. 19.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Μεταξά, Πολυκανδριώτη 3 (1), Παλαμάρη 14 (2), Λούβαρη, Βιδάλη, Δρίτσα 13, Φωσκόλου 1, Αλοιμόνου, Τριανταφύλλου 18 (2), Πετροπούλου, Δελώτη 2, Πλυτά 7.

Η βαθμολογία

vvv_womanesdfgaasdffsd_3347e.png

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares