Κυριακή, 05 Μαΐου 2019 21:16

Δεν κατέβηκε ο ΑΠΑΣ, νίκη 20-0 για τις γυναίκες της ΑΕΣ

Νίκη …χωρίς να ιδρώσει πήρε το γυναικείο τμήμα της ΑΕ Σαντορίνης. Στην προγραμματισμένη για το μεσημέρι (1:00 μ.μ.) της Κυριακής 5 Μαΐου αναμέτρηση με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, το σωματείο της ορεινής Νάξου λόγω του απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά προς τις Κυκλάδες δεν προσήλθε στο κλειστό γυμναστήριο “ΔΑΠΠΟΣ” κι έτσι  βάση του κανονισμού έκλεισε το φύλλο αγώνα υπέρ της ΑΕΣ με σκορ 20-0.

Σύμφωνα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων στο επίσημο προφίλ της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, οι δύο ορισμένοι διαιτητές, οι Παπαδημητρόπουλος και Αντωνόπουλος, καθώς επίσης και η γραμματεία του αγώνα και ο ιατρός του αγώνα, ήταν παρόντες στο γήπεδο μαζί με την γηπεδούχο ομάδα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το σωματείο της Σαντορίνης πήρε –προσωρινά – τους δύο βαθμούς της νίκης, καθώς την τύχη του αγώνα θα κρίνει το συμβούλιο της ΕΣΚΚ…

eskk_anak_d9db4.png

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, αυτή που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι (2:00 μ.μ.) της ίδιας ημέρας για την ημιτελική φάση του ανδρικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Πανναξιακό ΑΟΝ και τον ΑΟ Ερμούπολης στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, αυτή αναβλήθηκε επίσημα λόγω μη εκτέλεσης του δρομολογίου του πλοίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades” αυτό θα γίνει, ή το επόμενο Σάββατο (11/5), ή την επόμενη Κυριακή (12/5).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares