Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 00:52

Πρωτιά για τα μίνι αγόρια, 3/3 οι παμπαίδες του ΑΠΑΣ

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, όπου στις κυριακάτικες (19/5) αναμετρήσεις για τα πρωταθλήματα των μίνι αγοριών και των παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων, η ομάδα της ορεινής Νάξου κέρδισε τα αντίστοιχα του ΑΟ Πάρου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”.

Για το πρωτάθλημα των μίνι αγοριών, οι νεαροί αθλητές του Παναγιώτη Αθανασιάδη επικράτησαν με σκορ 39-23 και κατέκτησαν και μαθηματικά την πρώτη θέση του Β’ ομίλου. Πλέον περιμένουν να μάθουν ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου ώστε να …μονομαχήσουν σε μονό τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην κατηγορία.

Στο άλλο ματς, οι Ναξιώτες επικράτησαν της ομάδας του Θοδωρή Καζακίδη με σκορ 74-25 κι έπιασαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τον ΑΟ Μυκόνου με έξι βαθμούς έχοντας μάλιστα το απόλυτο των τριών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη, οι Παριανοί γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους τη φετινή σεζόν πάλι από τον ΑΠΑΣ στις 21 Απριλίου (43-62).

*Η φωτογραφία είναι από το πρώτο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα των μίνι αγοριών που διεξήχθη στο κλειστό της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares