Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 02:33

«Χωρίς πίεση ο Παπάδος Γέρας στους αγώνες των μπαράζ ανόδου»

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ο Παπάδος Γέρας είναι μία εκ των ομάδων που θα τεθεί αντιμέτωπος ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση της 22ας Ιουνίου 2018 στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” οι Μυτιληνιοί έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Μάρκο Ψημίτη με 42 πόντους (!) είχαν κερδίσει την ομάδα της ορεινής Νάξου με σκορ 78-91.

Λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι (Τετάρτη 26/6, 7:00 μ.μ.) κόντρα στην ΑΕ Δικαίου Κω ο αθλητής της Γέρας, ο Γιάννης Καραδόπουλος που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του βασικού στόχου που ήταν το πρωτάθλημα μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Λέσβου απαντώντας στα παρακάτω ερωτήματα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Καραδόπουλος αναφερόμενος στους επικείμενους αγώνες δήλωσε πως: «…είμαι ψυχολογικά και σωματικά έτοιμος, να παίξω με τις καλύτερες ομάδες των νησιών και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες». Σε ερώτηση για το αν υπάρχει φαβορί, ο αθλητής των πρωταθλητών ΤΕ Λέσβου, τόνισε:

«Τα μπαράζ είναι μια σειρά παιχνιδιών το ένα πίσω από το άλλο, έχουμε ένα ρεπό την δεύτερη μέρα των αγώνων κάτι που θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε. Από ότι έχω πληροφορηθεί οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και εμείς δεν έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μας θεωρήσω φαβορί, καθώς κατεβαίνουμε χωρίς την πίεση της ανόδου. Στόχος μας να πάρουμε μία καλή θέση στη βαθμολογία».

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Γιάννη Καραδόπουλου στο papadosgeras.blogspot.com:

Η ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αιολικό που σήμανε την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου για την Γέρα, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να εκπροσωπήσει επάξια το Νησί της Λέσβου στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή πορεία κόντρα στους πρωταθλητές από τα άλλα Νησιά σε παιχνίδια υψηλού επίπεδου από τα οποία η ομάδα μας μόνο θετικά πράγματα μπορεί να αποκομίσει.
Λίγες μέρες απέμειναν για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Δικαίου Κω και ο αθλητής της Γέρας Γιάννης Καραδόπουλος που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του βασικού στόχου που ήταν το πρωτάθλημα μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου απαντώντας στα παρακάτω ερωτήματα σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
Αναλυτικά
Γιάννη η ομάδα μας πέτυχε το βασικό της στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη. Τώρα η Γέρα για άλλη μια χρονιά θα εκπροσωπήσει το Νησί της Λέσβου στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ΄ εθνική. Πώς βλέπεις αυτά τα παιχνίδια?
'' Αρχικά να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτή τη συνέντευξη. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά , η ομάδα άλλαξε το βασικό της ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαραίτητη χημεία. Με πολλές οργανωτικές και αγωνιστικές δυσκολίες τα καταφέραμε και τώρα βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα μπαράζ για την Γ' Εθνική. Προσωπικά περίμενα όλη την χρονιά αυτή την πρόκληση, είμαι ψυχολογικά και σωματικά έτοιμος, να παίξω με τις καλύτερες ομάδες των νησιών και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες ''.
Το επίπεδο εκεί είναι αρκετά υψηλό, η Γέρα πιστεύεις ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων?
'' Το επίπεδο είναι σίγουρα υψηλό και οι απαιτήσεις πραγματικά πολλές, κάπως έτσι κύλησε και η φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα κατά την οποία ήμασταν η πιο ολιγομελής ομάδα τόσο στις προπονήσεις αλλά και στις αποστολές, όμως με την εμπειρία κάποιον παικτών καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω είμαστε συνηθισμένοι στις δύσκολες καταστάσεις, άλλη μια θα είναι και αυτή των αγώνων μπαράζ ''.
Τι θα παίξει ρόλο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσουμε?
'' Σε αυτά τα παιχνίδια, τον μεγαλύτερο ρόλο κατέχει το πάθος, η προετοιμασία, η χημεία και το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Οφείλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας αυτό το πενταήμερο και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας ''.
Το φετινό ήταν το πρώτο σου πρωτάθλημα σε επίπεδο ανδρών. Από εδώ και πέρα σε προσωπικό επίπεδο τι εύχεσαι εν όψει των μπαράζ?
'' Το φετινό πρωτάθλημα είχε ιδιαίτερη σημασία για εμένα καθώς όπως ξέρεις ήταν η πρώτη μου κατάκτηση πρωταθλήματος σε επίπεδο ανδρών όπως είπες και εσύ. Μέσα σε αυτή τη χρονιά ο τρόπος παιχνιδιού μου άλλαξε για να μπορέσω να προσαρμοστώ στα ζητούμενα του τρόπου παιχνιδιού του νησιού, πιο σκληρές άμυνες , και λιγότερη τεχνική. Πιστεύω ωρίμασα πνευματικά και μπασκετικά μέσα από τις προκλήσεις που δέχτηκα και έμαθα πολλά πράγματα. Τώρα μιλώντας προσωπικά θέλω στα μπαράζ να βγάλω προς τα έξω όλη την σκληρή δουλειά που έχω κάνει όλη αυτή τη χρονιά, να βοηθήσω την ομάδα μου να αποδώσει τα μέγιστα και κυρίως να αποδείξω τις ικανότητές μου ''.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares