Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 21:07

Έκτος παίκτης ο κόσμος του και πάλι για τον ΑΠΑΣ…

Τι κι αν το θερμόμετρο έξω από το κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου έδειχνε 40 βαθμούς κελσίου; Τι κι αν η ώρα διεξαγωγής του ματς ήταν ώρα που ο περισσότερος κόσμος σχολούσε από τη δουλειά του και εν μέσω ταλαιπωρίας από την κίνηση στους γύρω δρόμους κατευθυνόταν σπίτι του για να ξεκουραστεί;

65634113_890799271279053_8579888014954594304_n_aaa6f.jpg

Η μία εξέδρα δίπλα από τη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια ήταν γεμάτη …Νάξος. Οι φίλαθλοι του ΑΠΑΣ όπως στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ την Πέμπτη 27 Ιουνίου, έτσι και την Παρασκευή 28 του μήνα συμπαραστάθηκαν στις προσπάθειες των παικτών του Παναγιώτη Κακαλιά, οι οποίοι στο τέλος τους αντάμειψαν με ένα ζεστό χειροκρότημα για το «ευχαριστώ» που ήρθαν στο γήπεδο.

Εκεί, παρόν τα μέλη της διοίκησης των Απεραθειτών, ο Μανόλης Μπαρδάνης, ο Κώστας Μαργαρίτης, ο Γιώργος Ονάσογλου και ο Γιώργος Ατσαλίνος, γονείς των αθλητών καθώς και αθλητές φίλοι των παικτών των “ορεινών”. Ανάμεσά τους, ο Ναξιώτης άσος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Μιχάλης Πολυτάρχου, ο αδερφός του και παλιός άσος του ΑΠΑΣ, ο Βαγγέλης Πολυτάρχου, ο Βαγγέλης Καράμπουλας του Ιωνικού Νίκαιας, ο Παύλος Ξύδας του Αμαρουσίου και ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού Βασίλης Τζίμης παρέα με τον πρώην συμπαίκτη του στον Εθνικό Πειραιώς Τάσο Κοκορόγιαννη, γιο του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού, του Κίμωνα.

ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ, ΔΙΠΟΝΤΟ…

Τέσσερα λεπτά και είκοσι έξι δευτερόλεπτα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας, ο Παναγιώτης Πολίτης σηκώθηκε για σουτ τριών πόντων. Η μπάλα κατέληξε στο δυχτάκι κι ενώ όλοι στον ΑΠΑΣ πανηγύρισαν για τρίποντο, οι διαιτητές το χρέωσαν για δίποντο. Μάλιστα, στο τάιμ άουτ που ακολούθησε οι δημοσιογράφοι του “telesport.gr” που μετέδιδαν ζωντανά το ματς απευθυνόμενοι προς τους διαιτητές τους ενημέρωσαν πως το καλάθι ήταν τρίποντο, αλλά εκείνοι ήταν ανένδοτοι στην απόφασή τους…

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα όταν ο άσος των Απεραθειτών, ρώτησε πόσους πόντους πέτυχε και η απάντηση ήταν «πέντε» εκείνος απόρησε και μεταξύ σοβαρού κι αστείου απάντησε: «αποκλείεται να έβαλα δίποντο, εγώ μόνο τρίποντα πετυχαίνω…», προκαλώντας το γέλιο των συμπαικτών του!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares