Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 22:52

«Σάλος» στη Νάξο με την απόφαση διάλυσης του τμήματος Μπάσκετ του Πανναξιακού

Μεγάλη ανησυχία έχει δημιουργηθεί στα τμήματα μπάσκετ του Πανναξιακού, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει διαρρεύσει η πρόθεση της διοίκησης να μην δηλώσει κάποια ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, πράγμα που σημαίνει  αυτομάτως τη διάλυση του τμήματος μπάσκετ και την αθλητική απραξία  δεκάδων αθλητών.

Στο άκουσμα της είδησης, έχουν δημιουργηθεί ισχυρές αντιδράσεις, όχι μόνο από τους αθλητές, αλλά και από μία ομάδα πρώην παραγόντων του συλλόγου που επιθυμούν την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων.

Ένας από αυτούς τους παράγοντες που στο παρελθόν έχει προσφέρει τα μέγιστα στα σωματεία του Πανναξιακού, ο ασφαλιστής κ. Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος , μαζί με μία παρέα Πανναξιακών, οι οποίοι επίσης έχουν προσφέρει στο σωματείο επικοινώνησαν με το sportcyclades.gr προκειμένου αν εκφράσουν δημόσια την ανησυχία τους και παράλληλα να θέσουν τους διοικούντες του συλλόγου προ των ευθυνών τους.

«Πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει η πρόθεση να μην δηλωθεί κάποια ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό… κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει από τα παιδιά την άθληση. Αν ήθελαν να κάνουν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το είχαν δηλώσει πριν από τις εκλογές» είπε, με απεγνωσμένο ύφος ο κ. Μαστρογιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που θέλουν τον Πανναξιακό ΑΟΝ ενεργό σε όλα τα αθλήματα (Μπάσκετ – Βόλεϊ) που ορίζει το καταστατικό του, αν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι αυτοί που θα κινήσουν τις εξελίξεις προκειμένου να αποτρέψουν  μία τέτοια απόφαση:

«Ζητάμε από την διοίκηση να μας ενημερώσει δημοσίως τι προτίθεται να κάνει με αυτά τα παιδιά. Αν έχει σκοπό να διαλύσει τα τμήματα μπάσκετ, τότε θα πρέπει να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση, καμία διοίκηση δεν μπορεί να πάρει μία τέτοια απόφαση…» είπε ο κ. Μαστογιαννόπουλος, που έθεσε τους διοικούντες προ των ευθυνών τους.

«Αν δεν μπορούν να παραιτηθούν γιατί σαν διοίκηση του Πανναξιακού είναι υπόλογοι στην κοινωνία για τις αποφάσεις τους. Πως αποφασίζουν, με 40 άτομα που ψήφισαν στις εκλογές αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών μας;», συμπλήρωσε σε έντονο ύφος ο Ναξιώτης επιχειρηματίας.

Όσο αφορά το τι προτείνει ο κ. Μαστρογιαννόπουλος, ο ίδιος επισήμανε: «Δεν πρόκειται να το δεχτώ αυτό. Θα μπορούσαν να δηλώσουν τα τμήματα και να ζητήσουν την βοήθεια μας ή ακόμη και να δώσουν τα δελτία στους αθλητές για να αγωνιστούν σε κάποια άλλη ομάδα… όχι όμως να τους κόψουν τον αθλητισμό».

Η θέση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Επικοινωνώντας με τον πρόεδρο του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Γιώργο Ποτικιάν για να του ζητήσουμε την επίσημη θέση του συλλόγου ο ίδιος  μας επισήμανε ότι, στις αρχαιρεσίες του συλλόγου δεν εμφανίστηκε κάποιος που να έχει ενδιαφέρον για τα τμήματα του Μπάσκετ:  «Ο Σύλλογος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα του μπάσκετ και το πιο πιθανό είναι να μην δηλώσουμε κάποια ομάδα. Η τελική απόφαση θα ληφθεί σε επόμενο συμβούλιο αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε οικονομικά. Άλλωστε όλοι αυτοί που μιλάνε σήμερα τα προηγούμενα χρόνια μας γύρισαν την πλάτη, ενώ κανένας δεν συμμετείχε ως υποψήφιος στο Δ.Σ.».  

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι της κίνησης για την σωτηρίας  των τμημάτων Μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι σε περίπτωση που τελικά τα τμήματα μπάσκετ δεν δηλωθούν και δεν συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα τότε θα ακολουθήσουν ακόμη και τη νομική οδό.

Όπως φαίνεται το θέμα θα απασχολήσει, καθώς θα υπάρξει και συνέχεια!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares