Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 16:11

Νίκος Χάρος για 11η χρονιά στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”!

Για 11η σεζόν ο Νίκος Χάρος συνεχίζει στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου της ορεινής Νάξου πριν από λίγες ώρες.

Ο έμπειρος φόργουορντ κι ένας εκ των αρχηγών των Απεραθειτών είναι ο πρώτος καλαθοσφαιριστής που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Κυκλάδων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην απαιτητική Γ’ ενική κατηγορία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΑΠΑΣ:

«Ο “χορός” των ανανεώσεων των παικτών της ομάδας ξεκινάει με τον παίκτη – σημαία Νίκο Χάρο, ο οποίος συνεχίζει για 11η χρονιά, επικεφαλής της προσπάθειας της ομάδας για μία αξιόλογη παρουσία στη Γ’ εθνική κατηγορία».

Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Ναξιωτών συνεχίζεται. Η διοίκηση και ο τεχνικός Θοδωρής Αλμπάνης καθημερινά δουλεύουν πυρετωδώς έτσι ώστε η ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι έτοιμη για σκληρή δουλειά.

Πέραν της επίτευξης της συμφωνίας με τους Γιάννη Μαγγιώρο και Βασίλη Καραγιάννη, τα Φανάρια σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του “SportCyclades” βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κι ενός νεαρού αθλητή που την περασμένη σεζόν διέπρεψε με την ομάδα του στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares