Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 02:02

Μετέδωσαν τις γνώσεις τους στα παιδιά της Μήλου Ράμμος και Σώχος [pics]

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ''Milos Basketball Summer Camp 2019'' που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Μήλου το τριήμερο 20-23 Ιουλίου με διοργανωτή τον Παμμηλιακό.

Το καμπ είχε μεγάλη συμμετοχή και οι έμπειροι προπονητές Θανάσης Ράμμος (Σουλης) και Δημήτρης Σώχος, μεταλαμπάδευσαν στα παιδιά (αγόρια και κορίτσια 2001-2007) της Μήλου πολύτιμες γνώσεις, κάνοντας ένα από τα πρώτα σπουδαία βήματα που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία επίσημου τμήματος μπάσκετ από τον Παμμηλιακό.

Η διοργάνωση, αποτέλεσε παράλληλα και ένα σημαντικό τεστ, στο οποίο ο Παμμηλιακός και η Μήλος απέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι οι συνθήκες για τη δημιουργία επίσημων τμημάτων μπάσκετ με κανονική παρουσία στα γήπεδα των Κυκλάδων έχει ωριμάσει όσο ποτέ άλλοτε και η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει αν μεριμνήσει για την κατασκευή κλειστού στο νησί. 

Με την λήξη του καμπ πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις από τον πρόεδρο του Παμμηλιακού κ. Μιχάλη Βαμβακάρη.

Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν πλακέτες στους: Θανάση Ράμμο για την προσφορά του στο άθλημα, στον προπονητή Δημήτρη Σώχο και την σύζυγο του γυμνάστρια κα. Ειρήνη Ποθητού, όπως και στον Μηλιό κάτοικο Αμερική που είναι λάτρης του αθλήματος, κ. Μιχάλη Παγώνη.

Παρουσία ολόκληρης της νέας διοίκησης όλοι τους έγινα επίτιμα μέλη του συλλόγου, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η παρουσία του νέου δημάρχου του νησιού κ. Μανώλη Μικέλη, που είναι φίλος του Μπάσκετ, επισημένωντας μάλιστα ότι η νέα δημοτική αρχή, με τη στήριξη της νέας Επάρχου του νησιού κας Έλλης Χωριανοπούλου θα κινηθούν για τη κατασκευή του πολυπόθητου και αναγκαίου πλέον κλειστού γυμναστηρίου στη Μήλο.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Παμμηλιακού, ευχαρίστησαν τους: Μαρτάκη Στέφανο που χορήγησε τα t shirt του καμπ, τον κ. Λεωνίδα Φωτεινό και το τουριστικό γραφείο small island, το σούπερ μάρκετ Τσακάνου της κας Μαρίας Βήχου, το τουριστικό γραφείο Αθηνά Travel της Αφηνάς Σουλή και του Κυριάκου Κωστόπουλου, καθώς και το  Ταβερνομεζεδοπωλείο Γλαρονήσια του Πέτρου Βαμβακάρη για την στήριξη τους στη διοργάνωση.

Επίσης ο σύλλογος της Μήλου ευχαριστεί τους μικρούς αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έλαβαν μέρος στο καμπ.

Τέλος, η διοίκηση και ο πρόεδρος του Παμμηλιακού, ευχαριστούν τον πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη προς τον σύλλογο και την προσπάθεια που κάνει για να ενταχθεί και να συμμετάσχει στα  πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Φωτογραφίες από το Καμπ

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares