Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 23:51

Από τον ΑΟ Ερμούπολης στα Φανάρια ο Αλέξανδρος Δίπλαρος

Ο ΑΠΑΣ παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις από την βόρεια Ελλάδα, προχώρησε σε άλλη μία κίνηση νεαρού μπασκετμπολίστα, αυτή τη φορά εντός των Κυκλάδων.

Έτσι, η ομάδα της ορεινής Νάξου, μετά τους Γιάννη Μαγγιώρο και Βασίλη Καραγιάννη από τον Πανναξιακό, ήρθαν σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Δίπλαρο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της ΕΣΚ Κυκλάδων με τη φανέλα του ΑΟ Ερμούπολης.

Ο 19χρονος γκαρντ, ο οποίος είναι αδερφός του Νίκου που αγωνίζεται στον Πανιώνιο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, αφού πριν μεταγραφεί στην ομάδα της Σύρου αγωνίζονταν στον Γλαύκο Πάτρας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Σεζόν παραπάνω από αξιοπρόσεκτη πραγματοποίησε με την ομάδα του Ανδρέα Μαύρου ο Δίπλαρος. Οι εμφανίσεις του μάλιστα στους τελικούς με τον ΑΠΑΣ ήταν αυτές που έκαναν το …κλικ στους Ναξιώτες. Στον πρώτο τελικό στο “Δημήτριος Βικέλας” πέτυχε 14 πόντους με ένα τρίποντο, ενώ στον δεύτερο στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, σημείωσε 8 πόντους με ένα τρίποντο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares