Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 22:03

Μένει Νάξο ο Παναγιώτης Αθανασιάδης…

Κάτοικος Νάξου είναι πλέον ο Παναγιώτης Αθανασιάδης. Ο έμπειρος προπονητής που την περυσινή σεζόν ήταν βοηθός στο ανδρικό τμήμα του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και πρώτος στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής των Απεραθειτών πήρε απόσπαση από την Κέρκυρα στις Κυκλάδες και θα διατεθεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στα δημοτικά σχολεία της Νάξου ως γυμναστής.

pan_2jyhtgdfshd_500b1.jpg

Ο Κατερινιώτης τεχνικός, προσλήφθηκε την περασμένη σεζόν ως συνεργάτης του Θοδωρή Μάμμου στους “ορεινούς”, έπειτα του Παναγιώτη Κακαλιά και ήταν εκείνος που πέραν του γυναικείου τμήματος και των κορασίδων που είχε αναλάβει ο Μάριος Ονάσογλου, καθοδήγησε το παιδικό τμήμα στο φάιναλ φορ της Πάρου στο κλειστό της Μάρπησσας.

Μπορεί να ζει και να λειτουργεί στη σκιά του πρώτου, ωστόσο την σημασία και την αξία γνωρίζουν όσοι βρίσκονται εντός της ομάδας. Είναι το δεξί χέρι, ο έμπιστος, ο μόνιμος συνομιλητής του προπονητή. Λόγω θέσης δεν ασκεί την απόλυτη εξουσία, δεν είναι αυτός που ουσιαστικά επιλέγει, δεν έχει την πρώτη ευθύνη των αποτελεσμάτων. Απαλλαγμένος από τα …βάρη αυτά είναι ο κατάλληλος ώστε να επικοινωνούν ελεύθερα οι παίκτες για κάθε θέμα.

pan_1iltufdsg_6b072.jpg

Είναι το πρόσωπο που εμπιστεύονται. Είναι ο σύνδεσμος με τον κόουτς. Που έχει την μεγάλη ευθύνη. Να λύσει ο ίδιος τα θέματα ώστε ο πρώτος προπονητής να λειτουργεί και να δημιουργεί χωρίς εμπόδια. Φιλτράροντας τι είναι αυτό που αξίζει να μεταφερθεί καταφέρνοντας ταυτόχρονα να μην χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών.

pan_7_deb59.jpg

Όλα αυτά είναι ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα του μπάσκετ πρόσφατα συμμετείχε στο καλοκαιρινό καμπ μπάσκετ του Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ σαφέστατα και του ανήκει μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας του ανδρικού τμήματος του ΑΠΑΣ στην άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

pan_6utyhrhd_c5ae5.jpg

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΑΠΑΣ

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του στα Φανάρια σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Θοδωρή Αλμπάνη, ο νέος τεχνικός των νεοφώτιστων στη Γ’ εθνική του ζήτησε να είναι ο άμεσος βοηθός του στο ανδρικό τμήμα, ενώ παράλληλα να αναλάβει και την εκγύμναση όλων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του συλλόγου της ορεινής Νάξου.

pan_3_8c124.jpg

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες που ο Μεσογειονίκης προπονητής και προπονητής των μικρών εθνικών ομάδων θα μεταβεί στις Νάξο, θα προπονήσει στις 28 του μήνα το ανδρικό τμήμα και θα συναντηθεί με τους παράγοντες της ομάδας, προκειμένου να ξεκαθαριστεί ποια αγωνιστικά τμήματα θα αναλάβει φέτος ως πρώτος.

pan_8_6b96f.jpg

 

pan_5_2c0f6.jpg

pan_4_8686e.jpg

 

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares