Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 19:10

Μπάσκετ: Πανναξιακός, Ερμούπολη-Μαρπησσαϊκός

paides_marpissa-paniwnios-_2011_2

Παιδικό : Πανναξιακός - Μαρπησσαικός 61-28

Την πρώτη ήττα γνώρισε  το παιδικό του Μαρπησσαικού την Κυριακή 4/12 στη Νάξο από τον Πανναξιακό. Η Νάξος φάνηκε καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και κατόρθωσε να πάρει εύκολα τη νίκη με σκορ 61-28.{div float:right}{/div}

Για το Μαρπησσαϊκό αγωνίστηκαν : (Καζακίδης) Παπαχατζής Π., Παπαχατζής Δ., Χανιώτης Ν., Ταβανίδης Γ., Σκιαδάς Ν., Σιφναίος Ν., Κορτιάνος Απ., Πούλιος  Λ., Λουκής Γ., Μπιζάς Κ.

Ανδρικό : Ερμούπολη - Μαρπησσαικός 70-46

Ξεκίνησε και το Ανδρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων με το Μαρπησσαικό να ταξιδεύει στη Σύρο για να αντιμετωπίσει την Ερμούπολη την Κυριακή 4/12.

Η γηπεδούχος ομάδα έκανε ένα καταπληκτικό 1ο δεκάλεπτο και προηγήθηκε 21-04. Ο Μαρπησσαικός μετά από το πρώτο σοκ αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο και το ημίχρονο έληξε 39-21. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο με την νεανική ομάδα της Σύρου  να προηγείται και τη Μάρπησσα να προσπαθεί να ακολουθησει. Άστοχος ο Μαρπησσαικός κάτω από τα καλάθια με τους ψηλούς της να υπερτερούν αλλά χωρίς αντίκρισμα. Πιεστική η Σύρος στη περιφέρεια με αιφνιδιασμούς και γρήγορο ¨passing game¨.{div float:right}{/div}

Διακρίθηκαν από την Ερμούπολη Στέλλας, Ρούσσος, Παπαφωτίου και από το Μαρπησσαικό ο αρχηγός Γαβαλάς, Χερουβείμ, Χριστόφορος,Κολοβός.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares