Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 10:34

Και επίσημα ο Πανναξιακός ΑΟΚ, ο σκοπός και η διοίκηση του συλλόγου

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου Α.Ο.Κ. Πανναξιακος είναι γεγονός. 

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, το νέο αθλητικό σωματείο θα είναι αμιγώς μπασκετικό και θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης στο νησί της Νάξου και την ανάδειξη σωστών αθλητών.

Στην ανακοίνωση που ακολουθεί ο Πανναξιακός ΑΟΚ, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα που θα δημιουργήσει ο σύλλογος, τα οποία θα αφορούν σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, όπως και σε αυτή των ΑΜΕΑ, που ήδη υπάρχει στο καταστατικό του συλλόγου.

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΚ, πραγματοποίησε συναντήσεις με την διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ, όπου μέσα σε καλό κλίμα επιτεύχθηκε η συμφωνία το νεοσύστατο σωματείο να είναι αυτό που θα τρέξει τα τμήματα από τη φετινή χρονιά, προκειμένου να τηρηθούν όσα ορίζουν οι κανονισμοί για να λειτουργήσει εντελώς αυτόνομα.

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, η οποία θα αναφέρεται πως τι μορφή θα έχει η συνεργασία των δύο σωματείων.

Πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΚ σε αυτή την πρώτη φάση είναι ο Κ. Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος και Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιώργος Κεφαλιανός.

Ιδρυτικά μέλη και μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι οι: Σορώκος Παναγιώτης, Κάβουρας Μιχάλης, Τσουτσάνης Ιωάννης, Φουτάκογλου Ευστράτιος, Γεωργακόπουλος Γεώργιος, Τσιμπλάκης Κυριάκος, Μαράκης Ιωάννης, Φλεριανός Νικόδημος, Ελευθερίου Ιωάννης, Μελανίτης Γιώργος, Δεδρινός Δημήτρης, Αγγελής Στέλιος, Μαράκης Βασίλης, Φλεριανός Βασίλης, Κατσούλης Μανόλης, Αδελφουλάκος Παχούμιος, Μπίτζιος Χάρης, Τομπάς Πλάτων.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

εικόνα_Viber_2019-08-20_10-10-17_b1ab9.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares