Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 21:05

Πήρε το κυκλαδίτικο το Γ.ΕΛ Θήρας!

korasides_gel_8iras_gel_syrou_2011

Η ομάδα του γενικού λυκείου Θήρας κέρδισε τον μεγάλο τελικό κόντρα στο σχολείο της Σύρου για το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Τελικό σκορ 37-23 για την ομάδα της Σαντορίνης.

Το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης σημείωσε η Καραμολέγκου με το πρώτο οκτάλεπτο του μεγάλου τελικού να τελειώνει 12-5 για τις γηπεδούχες με τη Ρούσσου να ξεχωρίζει κάτω απ το καλάθι για άλλο ένα παιχνίδι. Η συνέχεια στο δεύτερο οκτάλεπτο ήταν ανάλογη της πρώτης με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 24-6 και την κ. Κασσιανού να ψάχνει λύση στην επίθεση της ομάδας της μιας και αμυντικά τα πήγαιναν καλά.{div float:right}{/div}

Στο 3ο οκτάλεπτο τελικά βρέθηκε η λύση στα χέρια της Μανθοπούλου που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι πετυχαίνοντας δύο τρίποντα και έξι συνεχόμενους πόντους. Το παιχνίδι στην 3η περίοδο εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι με το άγχος να κυριεύει τα κορίτσια της Σαντορίνης καθώς είδαν το παιχνίδι να ''γυρνάει' '(3ο οκτάλεπτο 5-11).Εκεί όμως ''μίλησε'' και πάλι η Ρούσσου που πέτυχε τον ένα πόντο μετά τον άλλο και ήταν η πρώτη σκόρερ και σε αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του κ. Αδάμ με 16 πόντους. Το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα και τελικό σκορ 37-23 καθώς είχαμε πολύ καλές άμυνες απ τις παίκτριες και των δύο ομάδων με πολύ πάθος και ένταση πάλευαν το παιχνίδι μέχρι τελευταίο λεπτό.{div float:right}{/div}

Να σημειωθεί και η καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ από μαθητές και μη πάντα μέσα σε αθλητικά και ανθρώπινα πλαίσια. Επιπλέον πως ο διευθυντής γενικού λυκείου Θήρας ζήτησε να κάνει την απονομή στα κορίτσια της Σαντορίνης. Πανζουρλισμός επικρατούσε στην κερκίδα ιδιαίτερα στο τέλος όταν η αρχηγός της ομάδας Βλαβιανού σήκωνε το κύπελλο και πανηγύριζε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

1ο οκτάλεπτο:12-5

2ο οκτάλεπτο:12-1(24-6 ΗΜ.)

3ο οκτάλεπτο:5-11

4ο οκτάλεπτο:8-6(37-23) ΤΕΛΙΚΟ

MVP: Η Ρούσσου ήταν η καλύτερη και ίσως η κορυφαία του τουρνουά πετυχαίνοντας τους περισσότερους πόντους. Στο τέλος δεν φοβήθηκε να πάρει το ματς πάνω της και να αυξήσει τη διαφορά ασφαλείας για να κλειδώσει τη νίκη και την κατάκτηση του τουρνουά.

Για την ομάδα της Σύρου κορυφαία με διαφορά από τη δεύτερη η Μανθοπούλου που τα πάντα πέρναγαν από τα χέρια της σε όλο το παιχνίδι και πραγματικά στην τρίτη περίοδο ήταν καταπληκτική.


ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ... by sportcyclades

Επίσης ξεχώρισαν οι:Καραμολέγκου Α. πραγματοποιώντας το καλύτερο παιχνίδι της στην διοργάνωση, Ζηλελίδη με πολύ καλή εμφάνιση και καθοριστικά καλάθια και η Βλαβιανού που έδωσε και την ψυχή της για να κατακτήσει η ομάδα της Σαντορίνης το κύπελλο.

Απ την άλλη μεριά η Ντούρλαρη Α. έκανε πολύ καλό ματς ιδιαίτερα στο τέλος και η Μακρινιώτη που όμως πλήρωσε την ατυχία της με την μπάλα να μην της κάνει το ''χατίρι''.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ(ΑΔΑΜ):4.Τζαφεράι 5.Τοσουνίδη 6.Ζηλελίδη(7π) 7.Φύτρου 8.Γαννιώδη 9.Καραμολέγκου(4π) 10.Ξαγοράρη 11.Παπαγεωργίου(2π) 12.Λειβαδάρου 13.Βλαβιανού(8π) 14.Ρούσσου(16π) 15.Καντζέλη

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ(ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ):4.Ζενελάι(2π) 5.Ντούρλαρη Α.(4π) 6.Ντούρλαρη Ε 8.Ποπέσκου 11.Μανθοπούλου(12π) 12.Βοϊκου(1π) 15.Μακρινιώτη(2π)

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος Κ. Πεταλώτης Χ.

Ακολουθούν βίντεος...

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares