Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 21:08

Πατούν παρκέ οι παίδες και οι κορασίδες του ΑΟ Ερμούπολης…

Στα …βάσανα μπαίνουν από την Δευτέρα 26 Αυγούστου δύο από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΟ Ερμούπολης, όπου με τον άρτι αφιχθείσα από τον Βόλο όπου απόλαυσε τις καλοκαιρινές του διακοπές, τον Ανδρέα Μαύρο ξεκινούν την προετοιμασία τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου “Δημήτριος Βικέλας” αναμένεται να πατήσουν οι κορασίδες (6:30 μ.μ.) και οι παίδες (8:00 μ.μ.) με τον έμπειρο τεχνικό να σηκώνει μανίκια και να έχει τους δικούς του προβληματισμούς σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας.

Ο λόγος; Μετά από το τραγικό δυστύχημα στη Δασκαλόπετρα της Χίου στις αρχές Αυγούστου όπου 19χρονος καταπλακώθηκε από μπασκέτα ενώ έπαιζε με τους φίλους του, ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης αποφάσισε να βγάλει τα φθαρμένα στεφάνια από τα ανοιχτά γήπεδα παραπλεύρως του ΔΑΚ κι έτσι να μείνουν οι μπασκέτες κενές. Μέχρι να αντικατασταθούν τα στεφάνια, ο Ανδρέας Μαύρος θα δυσκολευτεί αρκετά με την προετοιμασία, αφού οι ώρες είναι περιορισμένες μιας και το ίδιο γήπεδο μοιράζεται το έτερο μπασκετικό σωματείο του νησιού, ο Άρης Σύρου.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τμήματα του ΑΟ Ερμούπολης, από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι ακαδημίες και από τα μέσα του μήνα το ανδρικό, αφού οι περισσότεροι από τους αθλητές αυτή την περίοδο εργάζονται.

Ο Μαύρος θα έχει υπό την εποπτεία του σχεδόν όλα τμήματα. Βοηθοί του θα είναι ο Λευτέρης Καραμολέγκος με τον Γιώργο Ξανθομάλλη, ενώ η Βαρβάρα Κούτρα που θα έχει τα πιο μικρά τμήματα του συλλόγου, που αφορούν παιδάκια νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares