Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 21:54

Με Αίαντα Αυλίδας, ή με ρεπό η πρεμιέρα του ΑΠΑΣ;

Η άνοδος του Ερμή Αγιάς στην Basket League έφερε το τελευταίο ντόμινο στις εθνικές κατηγορίες. Μετά το «ναι» του Παγκρατίου στην Α2, ήρθε κι αυτό του Λοκρού Αταλάντης για την Β’ Εθνική κι έτσι το …μπαλάκι περνάει πλέον στον Αίαντα Αυλίδας, ο οποίος έλαβε επίσημη πρόσκληση από την ΕΟΚ ώστε να καλύψει το κενό στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

Τα δεδομένα πριν την πρόσκληση ήταν δύσκολα, ωστόσο πλέον οι άνθρωποι της ομάδας το σκέφτονται, και έτσι αναμένεται να αποφασίσουν τις ερχόμενες ημέρες. Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση καλώντας τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια:

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας εξαργυρώνοντας την περσινή αξιόλογη πορεία της τερματίζοντας στην 2η θέση της Α ΕΣΚΑΣΕ, έχει πια και επίσημα από την Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης την πρόσκληση να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Αν και ο χρόνος για να αποδεχθούμε η μη την πρόσκληση – πρόκληση είναι πολύ λίγος ευχόμαστε με την βοήθεια όλων των τοπικών φορέων και όλων των ανθρώπων που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τον σύλλογο να τα καταφέρουμε και να ζήσουμε μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και την περιοχή. Ένας για όλους και όλοι για έναν Αίαντας».

Εν αναμονής της απάντησης του Αίαντα πλέον καθώς αν αποδεχθεί την πρόταση της ΕΟΚ τότε θα είναι εκείνος που θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” στο ΔΑΚ Νάξου, ενώ αν αρνηθεί όλα είναι στον αέρα… Όχι τόσο όμως, καθώς πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο όμιλος να γίνει με μία ομάδα λιγότερη κι όλα τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σωματεία να έχουν από ένα ρεπό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares