Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:06

Εστάλησαν οι μπάλες Molten για τις ομάδες της ΕΣΚ Κυκλάδων

Χέρι – χέρι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πορευθούν η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών Molten. Όπως και την περυσινή σεζόν, έτσι και φέτος η εν λόγω εταιρία θα είναι εκείνη που θα προσφέρει σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων μπάλες καλαθοσφαίρισης για την τέλεση των αγώνων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΚΚ μέσω του επίσημου προφίλ της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η εταιρεία MOLTEN, υλοποιώντας την συμφωνία της με την ΕΣΚΚ απέστειλε τον απαραίτητο αριθμό μπαλών καλαθοσφαίρισης MOLTEN που θα διατεθούν δωρεάν στις ομάδες!!! Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε την μεταφορική "ΘΕΟΦΙΛΟΣ " για την δωρεάν μεταφορά τους».

Να σημειωθεί πάντως πως και στις προκηρύξεις των εκάστοτε αγώνων των πρωταθλημάτων της, η Ένωση αναφέρει την χρήση μόνο με μπάλες Molten. Χαρακτηριστικά στην προκήρυξη του ανδρικού πρωταθλήματος της περυσινής σεζόν ανέφερε:

«Τα  γηπεδούχα  Σωματεία  υποχρεούνται  να  προμηθεύουν  την  φιλοξενούμενη  ομάδα  για  τις  ανάγκες  της  προθέρμανσης  των  αθλητών  της  με  έξι  (6)  τουλάχιστον  μπάλες,  όμοιες  με  αυτή  που  θα  χρησιμοποιηθεί  για  τον  αγώνα. Οι ομάδες – σωματεία οφείλουν εφόσον χρειαστούν αγορά νέων σφαιρών καλαθοσφαίρισης να αγοράσουν μόνο μπάλες του επίσημου προμηθευτή του πρωταθλήματος ήτοι της MOLTEN από την επίσημο αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που τους έχει δοθεί. Απαγορεύεται στις ομάδες – σωματεία να προβούν σε αγορά μπαλών άλλης μάρκας πλην της MOLTEN. Απαγορεύεται επίσης στις ομάδες – σωματεία να προβαίνουν σε άμεση ή έμμεση διαφήμιση και προώθηση ανταγωνιστικών προϊόντων της εν λόγω εταιρείας (ήτοι σφαιρών καλαθοσφαίρισης άλλης μάρκας).  Σε περίπτωση παραβίασης των εν λόγω υποχρεώσεων - απαγορεύσεων επιβάλλεται στο υπαίτιο σωματείο πρόστιμο διακοσίων ευρώ (200€) υπέρ της μικτής αναπτυξιακής ομάδας. Οι αγωνιζόμενες ομάδες είναι υποχρεωμένες να έχουν στη διάθεση του διαιτητή δύο (2) δερμάτινες μπάλες».

molten3243243242_4104f.png

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares