Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 14:25

Σε φουλ ρυθμούς οι αντίπαλοι του ΑΠΑΣ εν όψει Γ’ εθνικής

Την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν και της παρθενικής εμφάνισης στην Γ’ εθνική συνεχίζει ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” μετά την …αθόρυβη έναρξή της περασμένη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.

Οι “ορεινοί” έχουν …λιώσει στο τρέξιμο υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Αλμπάνη και υπό την παρουσία των νεοαποκτηθέντων Σταύρου Χονδρόπουλου, Δημήτρη Ζαφειρούδη και Θάνου Κοντσέ, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επίσημα  από τον σύλλογο. Όσο για τον Γιάννη Προδρόμου, ο πρώην άσος της Καβάλας αναμένεται στο νησί της Αριάδνης την επόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

avlidaKJHGKKG_48b66.jpg

Εκτός όμως από τον ΑΠΑΣ, σε φουλ ρυθμούς κινούνται και οι αντίπαλοί του στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής. Στον Αίαντα Αυλίδας μετά το “ναι” στην πρόσκληση της ΕΟΚ για συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες ήδη κάνουν τα πλάνα τους και μάλιστα έχουν ξεκινήσει την …κατασκοπία ρωτώντας τον Γιάννη Γιαννούλη αν θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΠΑΣ τη νέα σεζόν, καθώς τα Φανάρια είναι ο αντίπαλός τους στην πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου.

milonasHJB_49703.jpg

Την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του εξέφρασε ο Δημήτρης Αποσκίτης. Ο έμπειρος προπονητής του Μίλωνα, που θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΑΣ την 2η αγωνιστική (20/10) εντός έδρας, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου, και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή ενσωμάτωση των νέων παιδιών στο άριστο κλίμα που είχαμε από πέρυσι». Παράλληλα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε και τα φιλικά της παιχνίδια, με το σημαντικότερο να είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, δηλαδή την βερσιόν του που θα αγωνιστεί στην Α2, στο γήπεδό της στις 18/9.

feaFUGYIH_565d5.jpg

Με δυο τελευταίες προσθήκες η ΦΕΑ έκλεισε το φετινό της ρόστερ ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας που θα υποδεχθεί τον ΑΠΑΣ την 6η αγωνιστική (24/11) στο κλειστό της Νεάς Φιλαδέλφειας έκλεισε τους  Νίκο Πανταζή (Προμηθέας Χαλανδρίου, Νήαρ Ηστ) και Μάριο Μοίρα του 2003 1μ.97εκ.,  γκαρντ από τις υποδομές του Παναθηναϊκού.

xalkidaGHHLK_154a7.jpg

Δυνατό τουρνουά ετοιμάζει η Χαλκίδα, που θα φιλοξενήσει τον ΑΠΑΣ την 8η αγωνιστική (8/12) με καλεσμένες τις ομάδες του Πανερυθραϊκού, του Λοκρού και του Ερμή Σχηματαρίου το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής για τις τρεις ομάδες της περιφέρειας εν όψει της συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Εθνικής της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

arisKUFG_0f83d.jpg

Με μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε τις φετινές του αποκτήσεις ο Άρης Θήβας (φιλοξενεί τον ΑΠΑΣ την 4η αγωνιστική στις 3/11), ανακοινώνοντας τον Χαλκιδέο Αλέξη Πανταζή που τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Ερμή Σχηματαρίου. Ο Πανταζής που αγωνίζεται ως γκαρντ και θα είναι εκτός των άλλων για μια ακόμα χρονιά συμπαίκτες με τον Γκρινιάρη, ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΑΓΕ Χαλκίδας για να αγωνιστεί ακόμα στον Γ.Σ.Χαλκίδας στην Κύμη, στον Κάδμο και τις 2 τελευταίες σεζόν στον Ερμή Σχηματαρίου.

xaniaLIKYGUHJL_07542.jpg

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη είχε την ευκαιρία να συναντήσει την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής του ΑΟΚ Χανίων (τον υποδέχεται ο ΑΠΑΣ την 3η αγωνιστική, στις 27/10) Χρήστος Παπανικολάου. Ο πρώην διεθνής άσος της εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ολιγοήμερες διακοπές στα Χανιά και ο Παπανικολάου που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, είχε τη δυνατότητα για μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη (στο περιθώριο των διακοπών του τελευταίου). Ο “3D” μάλιστα, ευχήθηκε στον ΑΟΚ Χανιά (μέσω του Χρήστου Παπανικολάου), «καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής»  και προέτρεψε τα παιδιά των ακαδημιών του κρητικού συλλόγου: «να δουλεύουν καθημερινά με ζήλο, πάθος και συνέπεια».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares