Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 21:38

Επιστρέφει στη δράση το ανδρικό τμήμα του ΑΟ Πάρου

Παρουσία στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων θα έχει από τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά από ένα χρόνο απουσίας ο ΑΟ Πάρου.

Ύστερα από απόφαση που πάρθηκε από τη διοίκηση του “κυανόλευκου” συλλόγου η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά κι αυτή θα στελεχώνεται από παίκτες που ήταν ο κορμός του ανδρικού της προηγούμενης χρονιάς, καθώς κι από νεαρούς αθλητές της εφηβικής και της παιδικής ομάδας.

Προπονητής του ανδρικού τμήματος θα είναι ο πολυτάλαντος Θοδωρής Καζακίδης, όπως και των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που θα δηλώσουν συμμετοχή, των μίνι αγοριών, των παμπαίδων, των παίδων και των εφήβων. Γυναικεία ομάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ, ενώ τις κορασίδες θα αναλάβει ο Γιώργος Ζαμπακόλας, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ήταν προπονητής στο ίδιο τμήμα στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήρθε μόνιμα στην Πάρο, τόπος καταγωγής της συζύγου του.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων, του παιδικού και των εφήβων συνεχίζονται καθημερινά από τον Θοδωρή Καζακίδη με διπλές προπονήσεις που διεξάγονται στο στάδιο της Παροικιάς και το ανοιχτό γήπεδο του ΕΠΑΛ Πάρου.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΚ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλωσορίζει το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ των Κυκλάδων, τον Πανναξιακό ΑΟΚ εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Πάρου. Οι ιθύνοντες του ΑΟΠ εύχονται καλή επιτυχία στον σύλλογο, στον κοινό σκοπό όλων των σωματείων, για περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ καλωσορίζει στην οικογένεια του Μπάσκετ το νέο σωματείο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ και του εύχεται καλή επιτυχία στον κοινό μας σκοπό που είναι η περαιτέρω ανάπτυξη το αθλήματος στην περιοχή των Κυκλάδων .

Με Τιμή ,

Πρόεδρος: Λάμπρου Αντώνιος
Γενικός Γραμματέας: Γυφτόπουλος Ιωάννης».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares