Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 23:00

Πλήρης επιβεβαίωση… Και ο Γιάννης Προδρόμου στον ΑΠΑΣ!

Επιβεβαιώσεων συνέχεια για το “SportCyclades”, με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” να ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Προδρόμου. Το σάιτ μας από τα ξημερώματα της 6ης Αυγούστου είχε αποκαλύψει την συμφωνία των πρωταθλητών Κυκλάδων με τον 32χρονο άσο, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση τόσο εντός του συλλόγου, όσο και πανελλαδικά. 

Το μόνο που έμενε από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της 6ης Αυγούστου ήταν απλά να επισημοποιηθεί αυτός ο “γάμος” και να ανακοινωθεί κι επίσημα η μετακίνηση του έμπειρου παίκτη (σ.σ. αναμένεται την προσεχή Δευτέρα (2/9) στη Νάξο) στον ΑΠΑΣ. Με την ακόμη μία επιβεβαίωση, λοιπόν, όσων είχε γράψει το “SportCyclades” πριν από 23 ημέρες να έρχεται με τη σχετική ανακοίνωση των Απεραθειτών να αναφέρει: 

«Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιάννη Προδρόμου!
Ο SG/SF γεννήθηκε στις 26/2/1987 στη Βέροια και έχει ύψος 1.96. Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ, Αρκαδικός και Καβάλα.
Τα τελευταία 4 χρόνια έχει διψήφιο μέσο όρο πόντων στην Α’ 2 εθνική κατηγορία, ενώ δυο φορές έχει βγει πρώτος στην στατιστική κατηγορία των κλεψιμάτων!
Καλωσήρθες Γιάννη! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares