Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 23:35

Τέταρτη μεταγραφή – επιβεβαίωση ο Θανάσης Κοντσές για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Μετά τους Γιάννη Μαγγιώρο, Βασίλη Καραγιάννη και Γιάννη Προδρόμου ήρθε η σειρά του Θανάση Κοντσέ να ανακοινωθεί επίσημα από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά το ρεπορτάζ του “SportCyclades” από τις 24 Αυγούστου που έφερνε τις δύο πλευρές πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η συμφωνία αυτή ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε και ο Κοντσές, ο οποίος ήδη βρίσκεται στη Νάξο και συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των “ορεινών”, αποτελεί το νέο κομμάτι του παζλ που ήρθε να προστεθεί στους πρωταθλητές Κυκλάδων.

Πλέον απομένει η επισημοποίηση της συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Δίπλαρο, Σταύρο Χονδρόπουλου και Δημήτρη Ζαφειρούδη, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση του Θοδωρή Αλμπάνη, με εξαίρεση τον Γιάννη Προδρόμου που φτάνει στο νησί της Αριάδνης την προσεχή Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

«Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Κοντσέ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει: «Ο PF/C έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον Πιερικό Αρχέλαο απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του και στην Β’ Εθνική με τον Μακεδονικό.

Καλωσήρθες Θανάση! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares