Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 22:04

“Έκλεισε” το ανταγωνιστικό ρόστερ του με τον Ζαφειρούδη ο ΑΠΑΣ

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Δημήτρη Ζαφειρούδη το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου φαίνεται πως σήμανε την ολοκλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, να ενισχυθούν με ποιοτικούς παίκτες,, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική στην παρθενική της εμφάνιση στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του συλλόγου της ορεινής Νάξου είχε ως στόχο να διατηρήσει το ντόπιο κορμό και να ενισχυθεί με παίκτες γνώστες των εθνικών κατηγοριών. Έτσι μετά τους Γιάννη Μαγγιώρο, Βασίλη Καραγιάννη, Γιάννη Προδρόμου, Θανάση Κοντσέ, Αλέξανδρο Δίπλαρο και Σταύρο Χονδρόπουλο, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Ζαφειρούδη να ανακοινωθεί και να επιβεβαιώσει –για ακόμη μία φορά - το ρεπορτάζ του “SportCyclades” από τις 9 Αυγούστου .

Ο 21χρονος γκαρντ μετά το Ανατόλια, αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ, έχοντας πολύ καλή παρουσία με 8,4 πόντους και 35 τρίποντα σε 27 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «Το Δ.Σ. με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Δημήτρη Ζαφειρούδη. Ο PG τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής έχοντας σημαντικό ρόλο σε ομάδες με αξιοπρόσεκτες πορείες (Ανατόλια και ΧΑΝΘ).

Καλωσήρθες Δημήτρη! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!».

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

Οι περισσότερες φετινές κινήσεις αποτελούν επιλογές του Θοδωρή Αλμπάνη. Ο Μακεδόνας τεχνικός αποφάσισε για αυτούς που ήρθαν και για αυτούς που έφυγαν, ενώ συνδετικός κρίκος στις περισσότερες μεταγραφές ήταν ο Παναγιώτης Αθανασιάδης που γνώριζε παίκτες, όπως ο Προδρόμου και ο Κοντσές, από την ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Έτσι το ρόστερ του ΑΠΑΣ για την περίοδο 2019-2020 που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής θα είναι εκτός απροόπτου το εξής:

ΘΕΣΗ POINT GUARD: Παναγιώτης Πολίτης, Δημήτρης Ζαφειρούδης, Αλέξανδρος Δίπλαρος, Βασίλης Καραγιάννης.

ΘΕΣΗ SHOOTING GUARD: Γιάννης Προδρόμου, Μάριος Ονάσογλου, Γιάννης Μαγγιώρος, Γιούερς Σεϊντίνι.

ΘΕΣΗ SMALL FORWARD: Σταύρος Χονδρόπουλος, Βασίλης Βουτυρόπουλος, Στέφανος Προμπονάς.

ΘΕΣΗ POWER FORWARD: Νίκος Χάρος, Σπύρος Μάκαρης, Δημήτρης Μαργαρίτης.

ΘΕΣΗ CENTER: Νίκος Μυλωνάς, Θανάσης Κοντσές, Νίκος Ναυπλιώτης.

Επιπλέον, στο φετινό ρόστερ του ΑΠΑΣ υπάρχουν κάποιοι παίκτες “μπαλαντέρ”, παίκτες δηλαδή που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε δύο θέσεις.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είχε την Δευτέρα (2/9) ο Γιάννης Προδρόμου. Όπως είχαμε προλογίσει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, ο νεοαποκτηθέντας καλαθοσφαιριστής έφτασε στο νησί της Αριάδνης το πρωί Δευτέρας και συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση του ΑΠΑΣ στο ΔΑΚ Νάξου υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Αλμπάνη. Ο Νίκος Μυλωνάς από την άλλη, συνέχισε το συντηρητικό πρόγραμμα λόγω του τσιμπήματος που νιώθει στην γάμπα και δεν αποκλείεται από Τετάρτη, ή Πέμπτη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares