Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 01:54

Εντυπωσιακή συμμετοχή στην πρώτη συνάντηση του Πανναξιακού ΑΟΚ [vid-pics]

Ανώτερη των προσδοκιών ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας του Πανναξιακού ΑΟΚ με τους αθλητές και τους γονείς, που έγινε χθες Παρασκευή στα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. στο ΔΑΚ Νάξου.

Το νέο εγχείρημα της δημιουργίας του νέου μπασκετικού σωματείου της Νάξου, όχι μόνο πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά πλέον οι άνθρωποι που κίνησαν τις διαδικασίες θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι, καθώς εκτός από τους γονείς έσπευσαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία του συλλόγου, παρόντες σε αυτή την πρώτη ήταν και αθλητές που θα απαρτίζουν τα αγωνιστικά τμήματα.

«Θέλουμε την στήριξη όλων σας» ήταν οι πρώτες κουβέντες του προέδρου της προσωρινής διοίκησης κ. Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, που ανέπτυξε το πλάνο του συλλόγου στους γονείς και τους αθλητές που κατέκλυσαν την αίθουσα.

Στην συνάντηση, παρουσιάστηκαν οι προπονητές των τμημάτων, που όπως γράψαμε θα είναι ο Τάσος Βάβουλας, ο Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης και ο Νάσος Βλάχος

Ο ξεκάθαρος στόχος που τέθηκε είναι η ανάδειξη ταλέντων μέσα από τα αναπτυξιακά τμήματα και η σωστή αθλητική παιδεία που θα λάβουν οι μικροί αθλητές από πτυχιούχους προπονητές με εμπειρία στις μικρές ηλικίες.

Όσο αφορά τους ανθρώπους που θα απαρτίζουν τη νέα αυτή προσπάθεια, η διοίκηση παρουσίασε και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του νεοσύστατου συλλόγου που θα είναι ο Αλέξανδρος Κοττάκης. 

Σε αυτή την πρώτη τοποθετήθηκαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γιώργος Κεφαλιανός, το ιδρυτικό μέλος κ. Στράτος Φουτάκογλου, αλλά και οι προπονητές Παναγιώτης Χατζηαυγουστίδης και Τάσος Βάβουλας, ο οποίος έκανε γνωστά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, αλλά και την έναρξη των προπονήσεων που ορίστηκε για την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο ανοιχτό γήπεδο του ΓΕΛ Νάξου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη αυτή συνάντηση:

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares