Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 18:47

Σκάει “βόμβα” με Μιχάλη Πολυτάρχου ο Διαγόρας Δρυοπιδέων

Ένα βήμα από το μεγάλο “μπαμ” της Α2 φαίνεται πως είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Η ομάδα του Αιγάλεω βρίσκεται σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Πολυτάρχου, ταράζοντας έτσι τα λιμνάζοντα νερά της κατηγορίας, αφού προσθέτει στο ρόστερ της έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που για χάρη του αρκετές ομάδες των εθνικών κατηγοριών ήθελαν να εντάξουν τον Ναξιώτη γκαρντ στο έμψυχο δυναμικό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Ο “Τσίου”, όπως τον αποκαλούν οι πολύ καλοί του φίλοι στη γενέτειρά του, στο νησί της Αριάδνης, έπειτα από ένα χρόνο στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης που ηγήθηκε της ανόδου του στην Basket League, επιστρέφει στα δυτικά προάστια και εκεί θα συναντήσει τέσσερις παλιούς του συμπαίκτες και συνάμα πολύ καλούς φίλους του. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Καράμπουλα, Σωτήρη Κατούφα, Χρήστο Πετροδημόπουλο και Μιχάλη Καρασταμάτη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ με τον Καράμπουλα υπήρξαν μαζί και στην ΑΕΚ.

 Η μεταγραφή του Πολυτάρχου αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη με το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Έτσι, η ομάδα του Νάσου Χούμπαυλη με την προσθήκη αυτή φαίνεται πως θα αποτελέσει ένα από αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το εισιτήριο στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares