Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 13:33

Ορίστηκαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής στον ΑΠΑΣ

Πέντε σημαντικούς προπονητές θα έχει στις τάξεις του ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών της και την καλή παρουσία του ανδρικού τμήματος στον 2ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας και των τμημάτων υποδομής της στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Έτσι, μετά τον ορισμό του Θοδωρή Αλμπάνη ως προπονητή του ανδρικού και με συνολική ευθύνη για τη λειτουργία όλων των υπόλοιπων τμημάτων υποδομής, σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” οι διοικούντες τον σύλλογο της ορεινής Νάξου όρισαν τον Παναγιώτη Αθανασιάδη ως συνεργάτη του Αλμπάνη στον πάγκο του ανδρικού, καθώς επίσης και πρώτο προπονητή στο παιδικό, το εφηβικό, το γυναικείο και τις κορασίδες.

Από εκεί και πέρα, αθλητές του σωματείου θα κάθονται στην άκρη του πάγκου στα υπόλοιπα τμήματα. Ο Μάριος Ονάσογλου που είχε πέρυσι το γυναικείο μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Μάμμου θα αναλάβει τους Παμπαίδες, ο νεοαποκτηθέντας καλαθοσφαιριστής Σταύρος Χονδρόπουλος θα αναλάβει το τμήμα των Μίνι, ενώ ο πρώην άσος της Καβάλας, ο Γιάννης Προδρόμου τις υπόλοιπες ακαδημίες. Ρόλο σε όλο το φετινό εγχείρημα θα έχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Θάνος Κοντσές, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει φιξαριστεί ποιος θα είναι αυτός.

ΜΠΗΚΕ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ

Σε φουλ ρυθμούς μπήκε ο Νίκος Μυλωνάς. Ο έμπειρος σέντερ των Απεραθειτών που απείχε από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω ενός τσιμπήματος που ένιωθε στην γάμπα ξεπέρασε το πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Αλμπάνη εν όψει της προετοιμασίας.

Μίας προετοιμασίας που περιλαμβάνει τέλος του μήνα σειρά από φιλικές αναμετρήσεις επί αθηναϊκού εδάφους με αντιπάλους, το Πικέρμι (27/9), το Κορωπί (28/9) και τον Πορφύρα Καλλίπολης (29/9).

ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΠΑΣ να διεξαχθεί φιλικό με τον ΑΟ Ερμούπολης στην Σύρο αυτή την Κυριακή 15 του μήνα μιας και υπάρχει δρομολόγιο, αυτό φαίνεται πως δεν κατέστη δυνατό δεδομένου πως τα σαββατοκύριακα το “Δημήτριος Βικέλας” παραμένει κλειστό και ανοίγει μόνο σε επίσημους αγώνες της ΕΣΚΚ, ή του Φοίνικα Σύρου είναι ανοιχτό. Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χρόνια τις ομάδες του νησιού…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares