Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 14:13

Αναβλήθηκε το σεμινάριο προπονητικής μπάσκετ στην Τήνο

Το …χειμωνιάτικο σκηνικό που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην χώρα μας επηρέασε και τη διεξαγωγή του σεμιναρίου προπονητών στην Τήνο με την ονομασία “Τήνος 2019” που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και τον δήμο Τήνου που ήταν προγραμματισμένο για αυτό σαββατοκύριακο (14,15/9).

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες τόσο του προέδρου της ΕΣΚΚ, του Λώρη Σαλάχα, όσο και του γενικού γραμματέα του ΣΕΠΚ, του Θοδωρή Μπολάτογλου να βρεθεί λύση και να ταξιδέψουν στο νησί της Μεγαλόχαρης οι συμμετέχοντες με τα απλά συμβατικά καράβια κι όχι με τα ταχύπλοα, εν τέλει τα τερτίπια του καιρού δεν τους έκαναν τη χάρη κι έτσι το σεμινάριο αναβάλλεται.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades” ακόμη και να διεξάγονταν κανονικά το σεμινάριο, ο ένας εκ των ομιλητών δεν θα παρευρίσκονταν στην Τήνο. Ο λόγος για τον Κώστα Σορώτο. Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που δεν του επιτρέπει τις μετακινήσεις κι έτσι στο σεμινάριο θα παραβρίσκονται από ομιλητές η Ελένη Καπογιάννη, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ προσκεκλημένος ήταν και ο άλλοτε προπονητής των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι το Τοπικό Σεμινάριο της Τήνου, που ήταν προγραμματισμένο για τις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών. 

Η ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων:

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και του επικείμενου απαγορευτικού στον απόπλου των πλοίων αναβάλλεται το προγραμματισμένο για αυτό το Σαββατοκύριακο Σεμινάριο Προπονητικής στο κλειστό γυμναστήριο της Τήνου.

5bd037153efb531b1bfe6e82882d7b07_XL_90c19.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares