Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 12:05

Θανάσης Δελαπάσχος: Αθλητισμός και όχι πρωταθλητισμός στην Άνω Μερά

Τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί να έχει κερδίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα της Άνω Μερά με την άνοδο στην Γ’ εθνική, ωστόσο υπάρχει και το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου της Μυκόνου…

Με μπροστάρη για ακόμη μία χρονιά τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ, τον Θανάση Δελαπάσχο η ομάδα του νησιού των ανέμων έπειτα από την πρώτη, «σοκαριστική»,  όπως την χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων, χρονιά στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων θα συμμετάσχει εκ νέου με τα αγωνιστικά τμήματα των παμπαίδων, των παγκορασίδων και των μίνι αγοριών.

Η προετοιμασία έχει ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και περίπου 50 παιδιά συμμετέχουν στις προπονήσεις. Προετοιμασία καθόλου εύκολη, αφού οι καιρικές συνθήκες και δη σε ανοιχτό γήπεδο δεν τους επιτρέπουν να προπονηθούν. Εκ των άλλων, ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην Άνω Μερά έχει να κάνει πως τα παιδιά που τελειώνουν το δημοτικό σχολείο και προάγονται στο γυμνάσιο …αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Χώρα της Μυκόνου για να συνεχίσουν το σχολείο κι έτσι αλλάζουν πρόσωπα και παραστάσεις.

delap_48340583408_1f50f.jpg

«Στόχος μας είναι να κάνουμε αθλητισμό κι όχι πρωταθλητισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά, ο Θανάσης Δελαπάσχος και συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε να παράγουμε έργο πολιτιστικό, να βγάλουμε τα μικρά παιδιά από το σπίτι κι από τα σόσιαλ μίντια και να έρθουν δίπλα στον αθλητισμό».

Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ και της Λάρισας αναφέρθηκε και σε ένα ζήτημα που απασχολεί τις μπασκετικές ομάδες της Μυκόνου, που έχει να κάνει με το νέο κλειστό που υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο αρχές του νέου έτους. «Θέλω να πιστεύω πως όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο θα έχουμε αλματώδη ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares